[]

Yazılım hobi olarak yapılır mı ?

Hukukçuyum.Programlama ,web girişimleri ilgilimi çekiyor.Web programlamaya ilgim vardı içinde kaldı.Wordpress falan öğrendim.R10 da falan öğrendiklerimle dijital pazarlama yaparak çeşitli girişimlerle para falanda kazandım.Web programlama kursuna gitsem mi sizce ? Haftasonu 8 saati mi alcak :)




 
o kurslar bişey katmıyor. sen yardırmışsın işte. oradan hobi olarak devam et baktın büyük paralar kazanıyorsun bırakabilirsin bile hukuğu. ingilizce şart ama.


  • freetakilir  (23.10.16 21:34:35) 
hobi olarak başladım, sadece bu işi yapıyorum artık.


  • tchuck  (23.10.16 22:05:35) 
ben de hobi olarak davalara girmek istiyorum (şaka tabi)


  • nickini degistiren yazar  (23.10.16 22:14:38 ~ 22:14:48) 
kursa gitme +1

internetten istedigin gibi egitim imkani mevcut. ingilizcen varsa +1 ama yoksa sinirlida olsa tr kaynaklar var.
  • jedilance  (23.10.16 23:10:03) 
Hobi olarak basladim; ana meslegimi zirvedeyken biraktim ve su anda dolar olarak yillik 3 haneli rakamlar kazaniyorum.
Hobi olarak devam et. Bir noktadan sonra zaten hayatinin bir parcasi oluyor.

  • gormemisin oglu  (24.10.16 06:14:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.