[]

Kepek sorununu çözen biri lazım

Herkese merhaba,
Erkeğim çok şeyi denememe rağmen ciddi kepek sorunum var. 2 günde bir kafamı yıkamama rağmen 2. gün kaşımda bile kepek oluyor. Değişimli olarak bebek şampuanı ve ketoral diye bir şampuan kullanıyordum şimdi head & shoulders ve bebek şampuanı kullanıyorum ama çözemedim. Bu sorunu çözen varsa nasıl çözdü söyleyebilir mi?



 
L'oreal Elseve kullanıyorum. Kullanmaya başladığımdan beri hiç yok. Yıkama biçimiyle de ilgili. Su çok sıcak ya da çok soğuk olmamalı. Durulama iyi yapılmalı.


  • dissendium  (23.10.16 19:23:47) 
Sacini yikadiktan sonra yarim bardaga yakin sirke bi iki bardak su karistir sacina dok . Sonra kokmuyo merak etme.


  • oyokbuyoknevar  (23.10.16 19:35:27) 
Senden daha beter durumda olan ben 1 aydir clear man mentollu kullaniyorum ne kepek kaldi ne baska bisey


  • England  (23.10.16 19:42:02) 
pantene kepeğe karşı etkili işe yaradı bende.


  • supermatik  (23.10.16 19:44:09) 
h&s kullanıyorum ve sıfır kepek. Tabi herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir.
Ancak, sende seboreik dermatit olabilir. Cilt doktoruna görünmeni tavsiye ederim.

  • gkn  (23.10.16 19:59:27) 
sadece head&shoulders kullanıyorum. bırakırsam kepek oluyor ama kullanırken sıkıntı yok.


  • zoghurt  (23.10.16 20:21:14) 
Cilt doktoruna gitmiştim bana ketoral diye bir şampuan ve bebe şampuanı dönüşümlü demişti. Çok işe yaramayınca h&s falan denedim ama aynı. Demek ki normal bünyelerde sadece iyi şampuanı düzenli kullanmak etkili oluyor. Durulama olayına biraz daha dikkat edeyim olmadı başka şampuan denerim.Teşekkürler.


  • amusan  (23.10.16 20:28:44) 
doktora gitmiştim momecon + ketoral vermişti işe yarıyor ancak kepek sorunu zamanla yeniden çıkabiliyor. Strese bağlı olarak ya da saçın kullandığınız şampuana alışmasıyla ilgili.


  • cool pich  (23.10.16 20:49:05) 
ben de var bu aralar, çok sıcak duş alıyorum ondan oluyor. eğer çok arttıysa head and shoulder mentollu mu naneli mi ne vardı onu al. cidden serinletiyor, kepeği de önlüyor.

bi de haftada 5 gün duş al işte az biraz kepek de olsun. ben öyle yapıyorum.
  • it could be wrong  (23.10.16 21:28:51) 
saç dipleri kuru kalınca kepek oluyor.
o yüzden sıcak su ile yıkamayı bıraktım. sıcak duş alıyorum, saçı yıkarken ılığa getirip öyle yıkıyorum. bir de şampuanın içine zeytinyağı döküyorum biraz. kullanmadan önce çalkalayıp öyle kullanıyorum. sonuç=kepeksiz saçlar.

  • kamile necaset  (23.10.16 21:39:47) 
Çözüm doğada var. Arkadaşın dediği gibi sirkeli su. Üstelik saça inanılmaz parlaklık katıyor.


  • dessy  (24.10.16 09:02:27) 
cildiye doktoruna gitmeni tavsiye ederim. duruma göre sadece şampuan değil duruma göre başka önlemler de alınabilir (sebaroik egzemaya bağlı).


  • mangalyus  (24.10.16 13:19:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.