[]

Bir kiyafetin saglam oldugunu nasil anlarsiniz?

Ayakkabi da dahil.
İtiraf edeyim ben anlamiyorum. Kiyafet konu olunca marka bilinirligine siginiyorum.
Siz ne yapiyorsunuz? Dayanikli kiyafet secmek icin referans noktalari var mi? Cok kiyafet parcaladim da :(


 
Markaya güveniyorum.


  • hasmetizm 2046  (23.10.16 18:39:31) 
İlk baktığım ürünün tuşesi. Dokusu kadar hammaddesi de önemli fakat beğendiysem pek önemsemiyorum. Zaten tarzınıza göre belli markalar ve ürünler yer etmiştir. O markaların da bazı ürünleri çok kaliteli olabiliyor mesela polyester içerikli bir t-shirt yerine full pamuk olan ve ince olmayan bir t-shirt kat ve kat daha fazla dayanıyor hem de sağlık açısından bıdı bıdı biliyosun. Latifeyi kesip sadede gelirsem hem tarzına ve modaya uygun olup hem de son kalite bir ürün bulmak güç, bulsan da money money. Biraz daha çeşit bulundurup az az kullanırsan daha fazla dayanır gibi.


  • Hendrix'e tapan adam  (23.10.16 18:46:17) 
tecrübelerimden yola çıkarak markalara güveniyorum.
kumaştan falan zerre anlamam. gömleğe dokunup "oo kumaşı güzel" falan diyen insanlardan olmadım hiç. o yüzden x markasından daha önce alıp giydiğim ürünün performansını bütün markaya mal ediyorum. kafamda da markaların belli yerleri var, ona göre alıyorum.

  • naberabi  (23.10.16 18:53:14) 
Çok kıyafet parçaladım ne demek ya? 12-13 yaşında sokakta top oynayan biri değilsen durumun normal değil. Bir de BDSM partileri yapmıyorsanız. Dikiş bölgelerine bakmak gerek. Kalın ve sağlam görünüyorsa iyidir.


  • dissendium  (23.10.16 18:57:12) 
pantolonun ag bolumu. Tisortlerin yakalari. Ayakkabinin tabani. Gomleklerin kollari vs vs parcalamak derken bu kisimlarin cabuk yipranmasi ve sokulmesini kastediyorum. Duyurunun butununden deyim kullandigimi anlayamadiysan sen normal degilsin.
Once tusenin ne oldugunu ogrenmekle basliyim.

  • yons  (23.10.16 19:09:56) 
@yons, bence hala sen normal değilsin. 23 yaşındayım, hayatımda hiçbir tişörtümün yakası aşırı yıpranmadı. Ki yıpranmakla parçalanmak çok farklı şeyler. Yıpranmaktan parçalanmak anlaşılmaz. Türkçe de bilmiyorsun sanırım. Ayakkabı tabanı demişsin. Yıpranmayan ayakkabı tabanı var da biz mi bilmiyoruz? Bakımsız birisin demek ki.


  • dissendium  (23.10.16 19:18:59 ~ 19:20:44) 
iyi bir markadan alınca güveniyorum. kumaşlardan da anlıyorum


  • fragile lady  (23.10.16 21:48:57 ~ 21:49:24) 
@dissendium duyurunun ozunden kopup tanimadigin insanlari yargilamak ve kucumsemek gibi davranislar sergiliyorsun. gayet acik anlasilir iki cumleyi anlamak icin caba sarfetmeyip saldiri ve dalga moduna geciyorsun. sirf bu cevabi yazmak yerine hicbirsey yazmamak senin ve duyuru acanlar icin en faydali secenek olurdu.
uc tane cumle ustunden normal olmadigimi, turkce bilmedigimi, bakimsiz oldugumu cikarmissin. Sherlock bile bu kadar az veriden fazlasini cikaramazdi. Umarim sanal olmayan hayatinda bu kadar on yargili degilsindir. Cevrendeki insanlara acirim oyle ise.

  • yons  (24.10.16 00:06:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.