Giriş
(2)

ipod touch pc baglantisi

en guzel nickli yazar
elimde bi tane jailbreak falan yapilmamis ipod touch var, bu ipod icin alinmis bir itune hesabim falan filan her seyim var, hersey yasal yani, simdi ben bazen bu ipodu pc ye baglayip internete girmek istiyorum, benim internet baglantim kablolu, modemim wireless falan degil, nasil olurda bu ipodu pcy
elimde bi tane jailbreak falan yapilmamis ipod touch var, bu ipod icin alinmis bir itune hesabim falan filan her seyim var, hersey yasal yani, simdi ben bazen bu ipodu pc ye baglayip internete girmek istiyorum, benim internet baglantim kablolu, modemim wireless falan degil, nasil olurda bu ipodu pcye baglayarak pcnin internetinden onunda yararlanmasini saglarim. dur biraz daha acayim cunku yazdiklarimi ben bile anlamadim.

1. pc var
2. interneti var ama wirelles modemi yok
3. ipod touch var
4. gerekli kablolar var
5. pcden ipoda herseyi transfer edebiliyorum sorun yok
6. pc nin internetini nasil ipodda kullanabilirim?

meraklisi icin not; ipod touch, iphone un icinde telefon olmayani geri kalan hersey ayni
0
en guzel nickli yazar
(14.12.09)
laptop kullanıyorsanız laptop üzerinden interneti wireless olarak dagıtabilirsiniz ama onun dışında ipod touch tan kablo vs. gibi şeylerle internete bğlanma gibi bir şansınız yok.

iPod touch kullanıcısı.
0
rurouni
(14.12.09)
forum.donanimhaber.com

ben kendim buldum da, belki baskasinin da isine yarar diye soruyu silmiyorum
0
🌸en guzel nickli yazar
(14.12.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.