[]

Veterinerler - Köpeğim Ölüyor - Lütfen Yardım

8 yaşındaki çatalburun köpeğim 1 haftadır komada.
İstanbul Ömerli'de bir klinikte bakılıyor.
Geçtiğimiz hafta pazar akşamı ormandan geldik. Herhangi bir şeyi yoktu garibimin. Akşam 5dk kadar bostancı sanayi taraflarında gözden kayboldu. Sonra geldi. (Atölyemizde kalıyor geceleri.)

Sabah geldiğimde yüksek dozda alkol almış gibi kontrolsüz bir şekilde kafası sağa sola çarpıyor, dengesini kuramıyordu. Yemek yemedi, su içmedi. Gözlerinin rengi de değişmişti. Bulanıklaşmıştı. Seslere çok tepki vermiyordu. Acele veteriner hekime götürdük. Baştan zehirlenmiş dediler. Kan tahlili yaptılar. Tahlil sonucu temiz çıktı. Sonra zehirlenmemiş dediler.

Bir haftadır serumla masada yaşıyor zavallı klinikte.

Bugün de veteriner "yarını çıkarmayabilir son çare uyutmamız gerekecek hazırlıklı olun" dedi.

Selimiye ya da Avcılar hastanelerine götürelim dedik veteriner farklı bir şey yapmayacaklar, elimizden geleni yapıyoruz zaten dediler.
Çok üzgünüm, moralim çok kötü.

Sözlük veterinerlerinin çarelerini bekliyorum. Belki bir umut ışığı...

 
Düzgün ve detaylı kulak muayenesi yapıldı mı? Kulak içine bir şey kaçtığı için rahatsızlık veriyor olabilir. Dengesi bozuldu diyorsunuz, sese tepki vermiyordu diyorsunuz, kafasını çarpıyor diyorsunuz.. Direkt kulak geldi benim aklıma. Bir de kapalı kulaklı bir hayvan, silkeleyerek vs de çıkaramamıştır. Gerçi kulak sorunu bu derece ciddi probleme yol açar mı ondan da emin değilim. Tek bir örnek olarak setter bir köpeğin kulağa kaçan pisi pisi otu sebebiyle öldüğüne şahit olmuştum.
Ama veteriner değilim, sadece deneyim üzerinden konuşuyorum.

Ayrıca veterinerinize güvenmiyorsanız farklı yerlerden tavsiye almak ya da hayvanı başka bir yere geçirmek mantıklı olur. Farklı bir şey yapmayacaklar tam bir esnaf ağzı olmuş, rahatsız etti beni.
  • buff  (23.10.16 16:36:44 ~ 16:38:09) 
İstanbul üniversitesi avcılar veterinerlik fakültesini tavsiye ederim 4 aylık hiçbir aşısı olmayan ağır kanlı ishal köpeğimi tabiri caizse diriltmişlerdi. Hocalar falan bakar en azından çok geçmiş olsun :/


  • 1213  (23.10.16 17:26:58) 
+ 1 buff

benim de aklıma direk kulak geldi, kedimde de geçen ay kulak sorunu oluştu ve dediğiniz belirtiler bana direk kulak sorununu anımsattı. kesinlikle oradsn alın ve başka veterinere götürün. kozyatağında feridun kalyoncu özellikle kesinlikle tavsiye ederim.
  • oscar  (23.10.16 17:51:32) 
0216 358 99 36 kliniğin telefonj mutlaka arayın


  • oscar  (23.10.16 17:53:00) 
Göksu evlerinin içinde, Veterinaria, Fatih Bey - 0 555 393 82 08
Bizim köpeğimizi iki üç defa ölümden döndürdü, bir kere bacaklarını doğramışlardı, bir kere boynunu kesmişlerdi (anadoluhisarı insanı yapmaz ama, arada demek kavacığa çıkmıştı), bir kere de kanserden döndürdü seans seans kemoterapi uygulayıp. çok iyi doktorlardır.
umarım iyileşir köpeğiniz.
  • cedilla  (23.10.16 19:43:02) 
destekleriniz için çok teşekkür ederim.

çok şükür bugün zorla da olsa kendi başına yemek yemeye çalıştı, tam beceremese de oturmayı denedi. inşallah daha da iyi olur. şimdilik müdahale etmiyoruz veterinere. avcılar ya da selimiye ye götürmeyeceğim şimdilik. atlacak umarım

çok sağolun...
  • i need dolar  (24.10.16 20:58:56) 
her ihtimale karşın başka bir hekime daha gösterseydiniz keşke. durumu şu an iyidir umarım. :-/


  • l goshin  (28.10.16 02:58:15) 
Evet çok şükür yoğun bakımdan aldık keratayı. bir haftadır bizimle birlikte. Daha yeni yeni tuvalete çıkmaya başladı. Çok sesi çıkmıyor şimdilik. Hergün bal bademle (köfte, et, balık vs.) beslediğimizden, bir de gezemediğinden kabızlık problemi var. Arka ayaklarında da bir problem var. MR çektireceğiz. Veteriner sinir sıkışması ya da ödem oluşmuş olabilir dedi.


  • i need dolar  (06.11.16 17:57:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.