[]

Kafa gidik

Arkadaşlar selam,

Şu soruyu yazarken bile zorlanıyorum, öneriye ihtiyacım var.

Kendimi eskisi gibi hissetmiyorum. En ufak bir zeka göstergem kalmadı, en ufak düşünmeyi gerektiren, en ufak okuyup anlamayı gerektiren şeyleri bile yapamıyorum. Kavramları o kadar çabuk unutuyorum, isimler bile o kadar kolay siliniyor ki aklımdan. Örneğin dün bir kafedeydim, tuvalete gideyim dedim, tuvaletler kadın erkek cinsiyet sembollerine göre ayrılmış, kapılarda o işaretler var. Bildiğiniz cinsiyet sembollerini unuttuğumu fark ettim. İnternetten aratıp girebildim ya. Bu gibi kavramları yeni öğrendiğim şeyleri de hemen unutuyorum. Olguları birbirine bağlama yeteneğimi kaybettim, bir şey anlatırken kafamdaki o şeyi bile unutuyorum.
Eskiden böyle değildim, okulları bölümü dersleri iyi olan biriydim. Artık hiç biri kalmadı. Aranızda bunu yaşayanınız var mı, nasıl bir yol izlediniz?

 
Ciddi bir problemin olduğu doktora gitmek yerine buraya yazmandan bile belli oluyor.O derece yani.


  • xaxxbczczaaxax  (23.10.16 12:54:25) 
Arada beyin tutulması herkese olur ama devamlı ise doktora gitmek lazım. Seninki çok ciddi durum gibi. Kafa gitti mi geriye bişey kalmıyor


  • hasmetizm 2046  (23.10.16 13:04:28) 
kafanın gidik olmadığı wc ikonlarına internetten bakmayı akıl etmenden belli, kafan gidik olsa öyle duruk mal mal bakardın kapılara, şaka yapmıyorum. sadece yorulmuş olabilirsin, gereksiz ayrıntılardan, yüksek beklentiyle öğrendiğin şeylerin sana geri dönüşü olmamasından, insanlardan, adlarından, görünüşlerinden. her şeyi aklında tutman gerekmiyor zaten, bunu kendine dert ettiğin için sana hatırlaman gerekiyormuş gibi görünüyor.

sana tavsiyem biraz insanlardan uzaklaş, yaptığın her şeyi büyük bir dikkatle yapmaya çalış, ana odaklan.
  • zebragibi  (23.10.16 13:15:35) 
Aynı sorunu ben de yaşadım. Yaşadığım şehirde yanlış durakta inip kayboldum :/ madde madde yazı yazarken 3'ten sonra 6'ya geçiyordum. Böyle bir durumda hemen nörologa gittim. Testler yapıldı olumsuz bir şey çıkmadı. Psikolojik denip antidepresan verildi ve tamamen geçti :)


  • cemallamec  (23.10.16 13:17:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.