[]

Binanın kamera kayıt sistemine evden bağlanmak

Mümkün mü? Gerekirse kablo çekebilirim, kayıt cihazı pek profesyonel bir şey değil, hatta tırt sayılır, kablosuz yayın falan yaptığını sanmıyorum ama yapıyor olabilir mi?




 
bizim bina girişindeki kamerayı televizyondan izleyebiliyoruz ama nasıl oluyo bilmiyorum. izlendiğine göre kayıt da yapılır heralde.


  • yerden sert orta  (23.10.16 01:17:55) 
Network girişi var ise mümkün.Kablosuz uzaktan izleyebilmen için internet bağlantısı gerekli.Lokal izleyeceğim dersen eğer, switch yada modeminde boşta port olması lazım.Composit çıkışı var ise o şekilde de izleyebilirsin (tv lerde izlemek için kullanılır)


  • nasrettinhoja  (23.10.16 01:19:53 ~ 01:21:16) 
hocam kablosuz değil binada ki anten soketine bağlıyolar, yani televizyon kanal arattın mı direk kanallar arasında çıkıyor, bizde böyle en azından.


  • killerbee  (23.10.16 01:46:00) 
o tv anteninden olan sadece binanın giriş kapısında 1 tane var o kayıt yapmıyor.dediğin gibi tv den izleniyor.
Katlarda ve bahçede kameralar var 10 tane falan.kayıt cihazı var ben onu diyorum. onu bilgisayardan veya tv den izleme derdindeyim.

  • AWD  (23.10.16 02:10:56) 
Binanın merkezi bir uydu sistemi var ise rf modulator ile izleye bilirsin dvr kayit cihazından bir kablo uydu dagiticinin oraya geti rilir rf modulatore girilir cikisi da uydu swithcine baglanir tv uzerinden tum dairelerden av olarak izleyebilirsin.

Diğer alternatif dvr cihazının composit video çıkışını rg6 kablo ile direkt kendi televizyonuna getirip rca veya scart girisi ile tv ye baglayabilirsin.

Ya da cat5-6 kablo ile modeme bağlayip dvr cihazi üzerinden ip sini sabitlersin bu sekilde de telefon ve pc üzerinden izleye bilirsin.
  • sealth  (23.10.16 09:09:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.