[]

erkek bot markaları

Şu klasik sarı botların farklı bi renginden alacağım. uzun yıllar giymeyi planladığım için kaliteli istiyorum.
En iyi botu yapan markalar neler?



 
1.timberland, 2.cat sanırım bu klasik botların liderleri.


  • jonestown  (23.10.16 00:41:40) 
caterpillar,timberland çok pahalı. Hele bir de mağazasından almaya kalkarsan ebesinin nikahını istiyor. Bonus olarak, tam sezonunda, yeni sezonda gidersen tecavüze uğramak gibi bir şey.
Ben dockers almayı düşünüyorum, bi ayakkabısını almıştım eskitemedim. güveniyorum. onlara nazaran fiyatı bir tık daha uygun, kalitesi aynı diyeceğim de şimdi taşlamasınlar beni burada.

  • AWD  (23.10.16 01:34:27) 
Camel derim. Kadinim ama 15 yıllık camel bot sahibinin hala taş gibi.


  • curukturpkokusu  (23.10.16 01:35:22) 
harley botlar da fena değil, senin istediğin modelde botları yok sanırım ama ben 6 senedir eskitmedim, hala yeni gibiler ve kışın resmen hergün giyerim.


  • nolmus yani  (23.10.16 02:14:55) 
Bulundugunuz yerde outlet varsa oradan bakin.

Yoksa herhangi bi' yerden timberland bot bakin. Dediginiz botun markasi timberland olanini bulun ve deneyin.
Oradaki fiyati size uygunsa alin. Yok degilse de, kac numara giydiginizi ogrenin ve internetten arastirmaya baslayin.

Bulacaginiz orijinal timberland'in oradaki satis fiyati ile bayi fiyatiyla arasinda maksimum yuzde 25 oynar.
*ayni model ayakkabi icin konusuyorum

Yuzde 25 indirimli alacaginiz yerde de cok buyuk ihtimalle garanti olmayacaktir. Sonuc itibariyle ben belirttiginiz sekilde bir bot almak istesem ve bunu uzun yillar boyunca kis aylarinda giymek istesem gider timberland'in magazasindan kafamdaki modeli alirdim. Butcem yetersizse de kredi kartina taksit yaptirirdim.

Ben giyiyor olsaydim o botu 15 kis sezonu boyunca giyerdim.
  • isott  (23.10.16 03:08:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.