[]

Fındık Çok Mu Pahalı??

bu seneki aşureler de hiç fındık yoktu millet paso fındık yerine nohut itelemiş çok mu pahalı bu fındık ya??




 
fiskobirlik vardı önceden devre dışı bırakıldı akp tarafından, artık millet fındığını tüccarlara satıyor onlar da halkı zikiyor. fındığın üreticiden satışı 11 lira kilosu bakkala git 50 lira


  • masa penisi  (23.10.16 00:09:59) 
dün arkadasımın öğrenci evindeydim. bir komşu aşure getirmiş. içinde bütün bütün fındıklar vardı, nohuttan fazla. aşurede fındık sevmiyorum ama konumuz bu değil.

pahalı. ucuz kuruyemiş yok sanırım şu günlerde.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (23.10.16 00:15:28) 
Çok pahalı, o. çocukluğu seviyesinde pahalı. Dünyaya yüzde 70'lerde fındık satan bir ülkede insanlar bu mereti tadamıyor. Kakao işçilerinin hayatında ilk kez çikolata yediği anı gösteren bir video vardı. Orada kakao bahçelerinde çalışmaktan iflahı sikilmiş yaşlı başlı adamlara tattırıyorlar, aha ürettiğiniz mahsülün mamülü böyle bir şey, diye. Çok şaşırıyorlardı adamlar. Burada da durum bundan pek farklı değil. Aşureye şöyle eli titremeden fındık koyacak aile çok azdır. İtalya geçen bir açıklama yaptı, Türk fındığı hastalıklı diye. İtibarın da elden gidiyor bir diğer taraftan.


  • lazarus  (23.10.16 00:22:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.