[]

ingilizce gelistirmek icin dizi

ingilizce gelistirmek icin hangi diziyi tavsiye edersiniz?

kendi deneyimlediginiz olursa daha iyi olur..


 
how i met your mother'in ingilizcesi guzeldir. bazi esprileri anlamayabilirsin, yapacak bir sey yok :(


  • fakyoras  (22.10.16 22:06:16) 
the it crowd'u ingilizce altyazıyla izliyorum ben. oldukça anlaşılır. hem de acayip komik bir dizi.


  • nathanieltroy  (22.10.16 22:25:54) 
the leftovers'ın ingilizcesi basit. Aslında bir site vardı; dil kullanımı bakımından sıralıyordu dizileri ama hatırlayamadım şimdi.


  • empty blank  (22.10.16 22:41:10) 
bence ingilizce geliştirmek için çoğu dizi uygun. lakin tabi ki akıcılık kısmı var kullanılan sözcükler vs. sitcom tarzı olanlar daha basit oluyor. 2 broke girls izliyorum fena değil.
last man on earth izliyorum kısa bölümleri gayet basit bir konuşma tarzları var.
uzun bölümlü supernatural da anlaşılır. bunlar deneyimlediklerim. önerdiğim tüm diziler farklı türde.

bir de şöyle bir yazı var: chiasuanchong.com

ayrıca @empty blank in dediği şey bu olabilir: medium.com
  • tiredpanda  (22.10.16 22:46:18 ~ 22:50:48) 
doksanların dizileri daha anlaşılır. bu zamanda daha farklı kelimeler kullanılıyor. o yüzden ben friends diyorum.


  • silver apple  (22.10.16 23:02:43) 
walla ben en az 10 senedir yabancı dizi izliyorum. toplamda 50 tane sezon bitirmişimdir. bi Ielts alamıyorum. o iş o kadar da etkilemiyor bence. bence sen ingilizce çalış ingilizce için yada yurtdışına çık, bi sene yabancılarla gez daha ingilizcen o zaman olur. gerçi ben yurtdışında da kaldım 1 sene ama en geliştiren yer yurtdışı oldu.


  • it could be wrong  (22.10.16 23:09:21) 
Modern Family


  • gozu acik sevisen yahudi  (22.10.16 23:09:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.