[]

şu buda tablosunu nerden temin edebilirim?

selamlar, porno izlerken evin yatak odasının duvarındaki tabloyu beğendim. yarım saattir falan buddha posters falan diye çeşitli yerlerde aratıyorum ama bulamadım. sabit bi görüntü yakalayamadığım için iki parça halinde atıyorum. ektedir.




 
ben biraz aradım anladığım kadarıyla public bir fotoğraf değil, muhtemelen bir sergiden alınıp basılmış vs. olabilir. anahtar kelimeler, red buddha sculpture wallpaper idi.


  • zebragibi  (22.10.16 19:09:24) 
buldum. zannedersem şu heykelciklerin fotoşopsuz hali:
www.forhdwallpapers.com


bunu da yaklaşık olarak şu hale getirdim:
i.hizliresim.com

bunu da herhangi bir fotoğrafçıya giderek kanvasa bastırabilirsiniz. 100 tl filan oluyor genelde kanvas tabloya fotoğraf bastırmak.
  • m e b  (22.10.16 19:50:14) 
@meb, hocam harikasınız çok teşekkürler :)


  • lucky strike  (22.10.16 19:52:23) 
rica ederim.
eğer rengi fazla cırtlak geldiyse, daha mat istiyorsanız, başka renk istiyorsanız ya da siyah beyaz olsun isterseniz halledebilirim. :)

  • m e b  (22.10.16 19:56:34) 
@meb, aynen bu kırmızı odayı bayağı boğar, çok ışık almıyor zaten.
ben orjinalini bastırayım diyorum ama bir siyah beyaz yapma şansınız varsa bakmak isterim

  • lucky strike  (22.10.16 20:02:33) 
  • m e b  (22.10.16 20:20:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.