[]

Arabayı doğalgazla çalışan hale getirme hakkında ne düşünüyorsunuz?

LPG yerine bunu tercih etsek, büyük bir şehirde de yaşadığımız düşünülürse, oluru nedir?




 
  • cekilmis gayfe  (22.10.16 16:57:37) 
Bu dediğiniz doğalgaz ile çalışan aracı yurdum insanı yapmıştı. Evden doğalgazı da sistem kurup garaja kadar indirmişti. Yapılan iş yasal olmadığında birisinin şikayeti sonucu adam yetkili ekiplerce alıkonmuştu. Devlet patron benim diyor benim kurduğum sistemden alıp bana ötv ödeyeceksiniz diyor. Yapılmaz mı yapılır işten anlarsanız daha yapanlar gibi yaparsınız. İşin cezai sorumluluğu nedir araştırın öyle karar verin.


  • creedwar  (22.10.16 17:01:37) 
Kendi kendinize böyle bir sistemin güvenlik standardını oluşturamazsınız. Ciddi bir kaza durumunda havaya uçma ihtimaliniz çok yüksek olur.


  • archmage mahmut  (22.10.16 18:23:53) 
Kendi kendime yapmayacağım, lpg yerine cng (sıkıştırılmış doğalgaz) dönüşümü yapan yerler var. Az da olsa şehirlerde doğalgaz doldurma istasyonları var. Yani yasal mevzuatı ya da güvenlik konusunda LPG'den farkı yok. Hatta motoru daha az yıpratması, kaza anında benzin gibi tehlike oluşturması yerine uçup havaya karışması gibi güvenlik artıları var, tabii fiyat olarak da LPG'nin yarı fiyatı.

Benim merak ettiğim avantaj ya da dezavantajları neler? Avantajlarını biliyorum ama özellikle dezavantajları.
  • gezegen olan pluton  (22.10.16 20:07:41 ~ 20:11:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.