[]

aramizda norolog var midir? aldatildigini kafasina takip, felc kalan birisi

var.
yahu hayatta neden bunlar hep iyilerin basina gelir anlamiyorum.

rezil bir adam 11 senedir karisini turlu bahanelerle kandirip aldatiyor. bunca zaman da ailesine kurus bile vermiyordu bu adam neredeyse. kadinin calismasina da engel oluyor tabi. son zamanlarda psikolojik ve fiziksel siddet de uyguluyordu bu bela adam. sonunda sikt*r olup memleketine gitti o aldattigi kadinla. bu tanıdığımız melek gibi kadin da bu durumu kafasina takip durdu, adeta kaygisiyla kendisini yiyip bitirdi. kolay degil tabi, bir yandan haciz memurlariyla birnyandan aldatilmislikla ugrasmak.

kadinin cocuklari da ancak is bulabildiler, hala istanbul'dalar. tabi bunca yillik yipranma sonrasi kadin yuruyememeye basladi, bakirkoy ruh ve sinir hastaliklari'nda guellem barre sendromu diye bir teshis koydular ama daha sonra bunun dogru olmadigini dusunduler. ve su an teshis koyamiyorlar.

tonla tahlilinin disinda, kadindaki gorunen semptomlar ise:

- butun bedenini ve uzuvlarini hareket ettirebiliyor.
- ancak iki koluna birisi girerse yuruyebiliyor, bu yurumesi de cok anormal, paydak paydak mi desem bilemedim. sanki yürümeyi unutmus da yeni ogreniyor gibi.
- 5 metre yuruse bile cok yoruldugunu soyluyor.
- koltugunda kendi basina yatar pozisyondan oturur pozisyona gecebiliyor.
- oturduğunda ayaklarini saglikli hareket ettirebiliyor, mesela 1kg luk yastigi koyduk ve kaldirabildi.

bakirkoy'de 20 gun müşahede altinda kaldi ve bu sure zarfinda gerekli tahlilleri yapildi. buradaki doktorlar da kendisini en son psikiyatr e yonlendirdi ve su an psikiyatr ile gorusmek icin bekliyor. ama bana psikosomatik bir hastalik gibi hic gelmiyor , bu yuzden hala cozumun norolojide oldugunu dusundugumden buraya danismak istedim.


tesekkurler.

 
Doktor değilim psikolog değilim ama bence de psikosomatik. Çünkü bak kendin söylemişsin. Herif kadını hem aldatıyor, hem çalışmasına izin vermiyor, hem para vermiyor, hem psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor... bu kadının bilinçaltı o herifin yaptığı her şeyi emir olarak alıp uygulamış ve kadın bu hale gelmiş. Sadece psikiyatrik tedaviye ihtiyacı var, 1 kiloluk yastığı ayaklarıyla kaldırabilmek gayet iyi bir şey, yerinde doğrulmak vs. O kadının bilinçaltı kendine inanmıyor ki, o herife inanmış ve yok olması gerektiğini düşünüyor. Kadın kocasını çok da sevmiştir Allah bilir, bunca zaman başka kimse katlanmaz ki.

Elbette işin içinde nöroloji var ama tamamen psikiyatrik olarak var. Emin ol travma tedavisi ve psikoterapi alırsa bile iyileşir ilaca gerek duymadan.
  • yaren  (22.10.16 11:46:50) 
Eski adıyla histeri, yeni adıyla konversiyon bozukluğu olarak adlandırılan hastalığa benziyor. Sorun psikolojik yani


  • roe  (22.10.16 13:09:40) 
yaren, soe, cok vok sagolun. gercekten de konversiyon bozuklugu gibi duruyor.

harikasiniz !
  • scars dont fade  (22.10.16 13:59:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.