[]

evimizi daha "ev gibi" yapmak

hani boyle ozellikle yabanci sitcomlardaki evler gibi diyorum. duvarlarda guzel tablolar panolar, sevimli objeler filan. hani boyle yatmalik yer gibi degil de "cozy" dediklerinden, samimi sicak yuva gibi ev filan. ben duvara bisey assam oyle konuyla alakasiz sacma bisey oldu gibi gorunuyor gozume. aslinda cati kati oldugundan cok daha kolay sanki o hale sokmak. siz evinizi/odanizi begeniyor musunuz, napiyorsunuz?




 
Ben cok seviyorum <3

Esyaliydi sayilir tasindigimda, esyalari degistiremeyecegim icin duvarda dekora yoneldim.
Kisisellestirdim evimi.


sitcom evleri bana cok kalabalik geliyor genelde, cok fazla sey var. benim de bi duvarimda plaklar asili, otekinde her yerden topladigim ufak afisler, posterler. Ama irili ufakli ve duvarin hepsi dolu degil, makulnderrcede bosluk var, gozum yorulmuyor.
  • kuehles blondes  (22.10.16 11:36:40) 
Sen beğeniyorsan o güzeldir. Olmadı bu buraya deme, gördüğünde seni mutlu eden, gözüne hoş görünen şekilde düzenle.

Ben de çatıda oturuyorum. Çatının avantajı çok. Işığı kullanabiliyorsun mesela. Kristal avize camlarını kurdelalara dikip perde yapmıştım. Günün güneşli her saatinde camlar kıpırdadıkça duvarda minik renkler hareket ediyordu, çok eğlenceliydi. Kurdelaları eskidi şimdi çıkardım uğraşmaya vaktim olmadığı için normal perde astım.
Bi başka cama vitray yaptırdım, ışık renklerden geçip giriyor, çok güzel sonuç aldım.

Işık oyunlarını sevmezsin de atıyorum çiçek seversin, tablo seversin, minik objeler seni mutlu eder. Ne hoşuna gidiyorsa o.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (22.10.16 11:54:20) 
en güzel ev az eşyalı süssüz evdir benim gözümde.
sadelik esastır.

  • basond  (22.10.16 11:57:35) 
senin ilacin surada.
www.apartmenttherapy.com

  • thewizardofearthsea  (22.10.16 11:57:57) 
Cok az esya ile cosy yapabilirsin ama iyi secersen. Bir de isik rengi onemli. Sicak renkli ampuller evde daha iyi oluyor.


  • chavezding  (22.10.16 12:49:52) 
Ben evimi seviyorum ama daha çok param olsa çok daha güzelleştirirdim. Ev dekorasyonu pahalı iş, çerçeveler bile çok pahalı.
Benim salonun bi duvarında aşırı büyük bir resim asılı 2ye 1.60, o çok güzel duruyor mesela. Bi duvarımda ev hediyesi olarak bi arkadaşımın yaptığı resim asılı, başka bi duvarda çok sevdiğim bi fotoğrafçının iki fotoğrafı, yemek masası kısmı da şöyle
i.hizliresim.com

her gelen eki eki bu çerçevelere koyacak bişi bulamadın mı diye dalga geçiyor ama ben seviyorum onları, yavaş yavaş çoğaltıp böyle büssürü çerçeveli bi fon yapmak istiyorum.

Diy fikirleri ile uygun fiyata ve kafana göre güzel ev dekorasyon ürünleri hatta ufak mobilyalar bile yapabilirsin.
hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
gibi
  • buff  (22.10.16 12:50:01) 
amacin anglosakson stili ev dosemek.

ugrasip yapabilsen bile olmaz, ruhu farkli olur.

eger ugrasacaksan fransiz dekorasyonuna ugras.

bizdeki beton tipi ve kolonize yapilar fransiz dekorasyonuna uygun

gidip de ingiliz amerikan vs dizilerindeki evler gibi dosemek istersen hep bir seyler eksik kalir

ornegin yatak odani daginik yapsan hicbi zaman o duvarda nfl ya da benzeri lig takimlarinin ucgen bayrak flamalarinin asili oldugu amerikan ergen odasi havasini tutturamazsin

biz anglosakson degiliz

biz ortadoguda bulunan fransiz devrimi yarida kalmis olan duvara kilimden tesbihli boncuktan yeni yeni siyrilabilen evin icine boru tesisati dosemeyi yeni yeni ogrenen tontis bir halkiz.

selamlar
  • kosun lan mevzu var  (22.10.16 13:21:24) 
Ben odami cok begeniyorum siyah beyaz gri tonlarinda iskandinav minimalliginde dosedim cok az esya var ama cercevedir yatak ortusudur o tip seylere daha cok ozen gosterdim. Sizin dediginizi anliyorum secilen ışık aplik vs bile çok onemli o havayi vermek icin. Los sari isiklar mesela daha cozy duruyor. Ayrica benim almak istedigim bi tablo var diyelim o internette 200 e satilirken ben pinterest veya society6 tarzi sitelerden ciktisini alip onlarin cercevesine kdr cercevecide yaptiriyorum hatta bi tanesini 15 tl gibi kucuk bi fiyata yaptirmistim. Yani pahaliya halletmeseniz de olur sadece istediginiz tarzi bulun yeter. Ozellikle mum, yatak ortusu, posterler vs o havayi veren seyler.


  • burdasorularibensorarim  (22.10.16 13:49:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.