[]

iphone 7 yurtdisindan alinma

Amerikadan iphone 7 geldi hediye olarak telefonu kutusundan acinca resimdeki sim kart cikti icinden. Googleden baktim millet baya biseyler demis bu konu hakkinda herkes baska bisey soyluyor acikcasi kafam karisti benimde. ilk basta sim lock sandim ama kendi hattimi takinca calisti bi de bazilari demis ki guncelleme yapamazsin ios en son surumune guncelledim telefonu sikinti olmadi. Kafami karistiran neden bu sim karti cikti telefondan? Bu ne anlama geliyor?




 
telefon hatli bir kampanyadan alinmis olabilir mi? belki amerika'da hat entegre olarak satiliyordur?


  • xfestos  (22.10.16 01:49:20) 
kısa bir süre sonra kapanması muhtemel.


  • bohr atom modeli  (22.10.16 01:54:30) 
telefonlar hatları içinde satılıyor amerika da hatta kutudan simkartı çıkarmak için o zavazingo da çıkmamıştır. bildiğim sprint ve verizon tr de çalışıyor sıkıntı yok. bende ki verizon.


  • monkey  (22.10.16 03:19:28) 
unlocked versyionlarda hat falan çıkmıyor, çıkmıyordu yani 4-5 yıl önce. ben de amerika'dan almıştım.

sözleşmeli alındıysa bilemem. ama unlocked değilse kapanır telefon. yoksa millet niye bi ton para versin bunun için...
  • bohr atom modeli  (22.10.16 09:11:14 ~ 09:11:46) 
atıp tutanlara bakma kanka. ben bizzat aldım telefonu amerika'dan (iki hafta önce, iphone 7 ve unlocked olarak), bende de çıktı o sim kart. nedenini bilmiyorum ve ilgilenmiyorum. çıkardım, kendi vodafone kartımı taktım. pasaport kaydı ve vergi ödemesini halledersen sorunsuz kullanırsın.


  • manuel mandalina  (22.10.16 09:31:17 ~ 09:31:59) 
eski serilerden farklı olarak iphone 7'nin sim kartsız satışı yok (abd'den bahsediyorum tabi). apple store'un sitesinden bakınca da görebilirsiniz. unlocked bile olsa bir operatör ile veriyorlar telefonu dolayısıyla da kart çıkıyor içinden.


  • nrmnm  (22.10.16 09:36:14 ~ 10:47:40) 
Ben unlocked 6s aldım ondan da çıktı. Bir şey olmuyor. Sadece telefonu açmadan önce simi çıkarmak gerek.


  • fuzzy olmak istemistim  (22.10.16 09:58:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.