[]

ps4 500gb mı 1tb mı almalı

oyunları zaten CD üzerinden oynamıyor muyuz? psn'den indiriyor olsak bir oyun tahmini 50 gb olsa türkiye şartlarında 10 günde falan iner herhalde. 1 tb gerekli mi gereksiz mi sizce?




 
gereksiz 500 yeter. çoğu oyunu satın alıp indiriyorsun ama 10larca oyun almayacağını varsayarsak 500 yeter dedim.


  • cekilmis gayfe  (21.10.16 10:39:41 ~ 10:48:06) 
cd üzerinden oynasan da ps4'e kaydediyor oyunu. ama 500 gb yeter. bana yetiyor. arada bir doluyor, oynamadığım oyunu siliyorum. aynı anda 7-8 oyun oynamıyorsan yeter.


  • kivanc1  (21.10.16 10:51:39) 
500 yetmez, 60-70 gb artık oyunlar, gittikçe de artıyor. uzun ömürlü bir cihaz bu, 3 sene 5 oyun oynayacaksan verme zaten o parayı. "oyun bitti sil" desen artık her oyunun multiplayer'ı var, 1-2 sene sonra sıkıldığın oyuna dönersin mesela, bf3'ün bile server'ları hala dolu.


  • baba jo  (21.10.16 10:56:07) 
Ben cogu oyunu cd den oynamayi tercih ediyorum. Bu sayede oyun bitince takas falan yapma imkanim oluyor. Dolayisiyla cihazda hafizaya ihtiyac duymuyorum.
Eger sen de cd den oynayacaksan 500 yeter. Yok indirecem dersen 1 tb al. Bir de indirmenin su kotu yani akn yi bitiriyor.

  • nuevo  (21.10.16 11:07:40) 
aynen bir de akn olayı var 1 oyun yüzünden 1 ay sinir bozucu hız. kaldı ki o hızda online oynamak da imkansız. 500 gb alıp cd ile oynamak mantıklı hem takas da yapılabilir.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (21.10.16 11:13:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.