[]

Dünya göz hastanesinde lazer

Merhaba ekşiciler. Lensten de gözlükten de bıktım usandım. İnternetten lens siparişine de reçete uygulaması getirmişler. Üşengeçliğime yenik düştüm ve gözleri çizdirmeye karar verdim.

Sorum şu: Dünya göz'de gözlerini çizdiren var mı? Varsa memnun kaldı mı? Doktorunu tavsiye eder mi? Ben Ataköy şubesinde yaptırmayı düşünüyorum gerçi de. Hatta şimdi internet sitesinden en tecrübeli doktoruna randevu talebinde bulundum.

Bir de 3 aşağı 5 yukarı fiyatlar nasıldır?

Sorum şu deyip bir sürü soru sordum ama. Ne olur bir yeşillendirseniz

 
-Cok yakin arkadasim cizdirdi
-Memnun kaldi
-Atakoy subesu en iyi subeleridir, icerden tertemuz bilgi :)
-Hemen hemen tun doktorlari iyi, aletler son teknoloji ve bu isle ilgilenen tum doktorlar isinin uzmani.

Fiyat 3-5 arasi degiskenkik gosterir
  • fakyoras  (21.10.16 08:09:01 ~ 08:10:39) 
dunya goz hastanesine hic guvenmiyorum.
yerinizde olsam turkiyede ilk lazer yapan adama, istanbul cerrahi hastanesi fulya subesinde yaptirirdim.
zaten su anda lazerle ayni anda 2 kusuru birden yok eden 2 klinik var birisi cerrahi, digeri de bagdat caddesindeki veni vidi vici
  • rentts  (21.10.16 08:46:14) 
ben de dünya göz ankara'ya yaptırdım, -7 numaraya yakındı göz numaram, ameliyattan sonra tamamen sıfırlandı. çok rahat ettim. yalnız ücretini hatırlamıyorum, 4 sene oldu ben yaptıralı. hiçbir sorunum yok şu an.


  • burnuna sinek konmus somali katibi  (21.10.16 09:40:00) 
"4+4+4 mitingi sırasında polisin saldırısına maruz kalan SDP’li Eylem Ataş’ın bir gözü yüzde 80 oranında görme kaybına uğradı.

ETHA’nın haberine göre miting alanına girerken kendilerini aratmak istemeyen DEV LİS ve SDP üyeleri ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polis bu sırada Eylem Ataş’ın yüzüne copla vurdu.

Yüzünün çeşitli yerlerinde ödem oluşan ve tek gözü yüzde 80 göremeyen Ataş, hastaneye götürüldü. İddialara göre Hacettepe Hastanesi’ne götürülen Eylem Ataş’a polis baskısı nedeniyle darp raporu verilmedi. Bunun üzerine Dünya Göz Hastanesi’ne götürülen Ataş’a, polis baskısı sebebi ile 2.5 saat boyunca herhangi bir tedavi uygulanmadı. Yaşananlar üzerine SDP ve Eylem Ataş’ın ailesi suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun ardından Dünya Göz Hastanesi’nin, aileye “Tedavi masraflarını biz üstlenelim, olay kapansın” dediği iddia edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan SDP Ankara İl Örgütü, “Yüzde 80 göremeyen arkadaşımızın bu halde olmasının sebebi orantısız polis şiddeti ve onu 2.5 saat boyunca tedavi etmeyen Dünya Göz Hastanesi’dir. Bu olayın peşini asla bırakmayacağız, bu olayın sorumluları ceza alana kadar bu davanın takipçisiyiz!” dedi. (Evrensel)"

Meseleyi doğrudan Eylem'in ağzından öğrenmek isterseniz: www.siddethikayeleri.com

Bu belirttiğim meselenin haricinde de, kendisi hakkında pek iyi şeyler duymadım. Daha farklı bir yer araştırmanızı önermekteyim.
  • sevgikusunkanadinda  (21.10.16 09:45:37) 
fiyatlar 1000-2000 arası değişiyor. yani 2 sene önce öyleydi, hala öyledir sanırım. ben bağdat caddesi'nde veni vidi'de yaptırdım gerçi.


  • nathanieltroy  (21.10.16 11:59:12 ~ 12:00:02) 
caddebostan veni vidi, özer bey yaptı operasyonumu.

tüm süreç fatihgunes.co
  • format c  (21.10.16 12:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.