[]

Isvicre vizesi alan oldu mu davetiye mektubu ile

ben isvicredeyim yasli anam babam var emekli. Ilk defa yurtdisina cikacaklar ve bizde kalacaklar. Vize icin gereken formu doldurunca altta sunlari gördüm

Muhtaç olduğunuz kişinin maddi durumlarını açıklayan belgeler.

Muhtaç olduğunuz kişinin banka dökümleri

ne muhtacligindan bahsediyor bunlar? Seyahat masraflarini biz oduyoruz dedim, simdi böyle deyince muhtac mi oluyorlar. Eger oyleyse finansal durumumu acikcasi ailemle paylasmak istemiyorum, cok sacma degil mi simdi bu?

 
Davetiye ile geldikleri icin oraya maas bordrosu, tam sozlesme vs koyman lazim. Paylasmak zorundasin malesef sacma degil, gelip orda kalirlarsa kacak olarak? Devlete yuk olacak.


  • England  (20.10.16 21:41:11) 
annen baban çalışıyor mu, gelirleri var mı? mesela baban çalışıyor annen ev hanımı ise baban annene sponsor olur. ikisi de çalışıyorsa zaten sorun yok. ikisinin de geliri yoksa birinin sponsor olması lazım, bu durumda da sen olursun ya da başka kardeşin varsa o da olabilir. neden saçma olacağını anlamadım. aile arasındaki ilişkileriniz adamların umrunda değil, kendilerini garantiye almak istiyorlar.


  • nrmnm  (20.10.16 21:46:03 ~ 21:48:01) 
babam emekli annem ev kadini. Sadece ben banka hesabimi yada ne kadar maas aldigimi görmelerini istemiyorum bazi sebeplerden ailemin


  • beholderrulez  (20.10.16 21:54:54) 
davetiye olayına girdiğin zaman sen sorumluluğu üstlenmiş oluyorsun o yüzden kaçış yok. emekli maaşı yeterli gelir mi bilmem ama ev, araba vs. varsa üzerlerinde davetiyeyi karıştırmadan bir otelden rezervasyon yapıp direk kendileri üzerinden başvuru yapabilirler.


  • nrmnm  (20.10.16 22:16:53) 
nrmnm +1


  • enaz3kedi  (20.10.16 23:44:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.