[]

Hiç bedduanızın tuttuğu oldu mu ?

Sebebi neydi ? Noldu ?




 
Beddua falan etmedim ama bana kazik atanlarin hepsi belasini buldu tesadufen. Cogu is hayatindan.


  • stavro  (20.10.16 17:05:07) 
Sürekli konuşurken ekmek çarpsın şöyle oldu böyle oldu diye konuşan bi çocuğa fırının ekmek arabası çarptı olayı.

Ne zaman aklıma gelse gülerim.

belkide her yerde geyik olsun diye anlatılan bir hikayedir gerçekçiliğini bilmem.
  • basond  (20.10.16 17:10:06) 
çok oldu. belki de algıda seçicilik ama artık kimseye beddua etmek istemiyorum.


  • cabiday  (20.10.16 17:15:10) 
Lisede matematik öğretmenim tüm sınıfı bana düşman etmeye çalıştığı senenin yazında otobüsten düşüp bacağını kırmıştı. Öyle beddua etmedim tabi de içimin soğuduğunu hissetmiştim duyduğumda.
Bir de ölsün değil de ettiğini bulsun dediklerim var, bulurlar inşallah hala beklemedeyim...

  • Aman Sen de  (20.10.16 17:18:35) 
Beddua etmem de allah bildiği gibi yapsin der gecerim. Genelde tutar da. Ufak tefek seyler ama. Hic ciddi manada beddua edecek kadar kinlenmemisim herhal.


  • rayde  (20.10.16 17:24:16) 
yakın bir arkadaşım kız arkadaşının dolduruşuna gelip söylemediğim şeyleri "sen bunları nasıl söylersin" diye tartışmıştı benimle. kızı da sevmiyordum; ağzımla dolu dolu "sen o kızı dinleyip kaç yıllık arkadaşını hiçe saydın ya inşallah ayrılırsınız" dedim.

evlendiler :)

sonra boşandılar.
  • montauq  (20.10.16 17:40:57) 
Oldu :( Lisedeyiz, en samimi olduğum arkadaşlarımdan bir tanesi yanık olduğum kızın da dahil olduğu bir grupla piknik tertiplemiş. Kız da özellikle davet edilmiş. Delikanlılık raconuna göre bu itin de beni davet etmesi lazım ki kızla aramı yapabileyim. Bütün arkadaş grubundan gizli gelişen bu olayları duyunca "ulan inşallah öyle bir şey olur ki bok gidersiniz siz o pikniğe" minvalinde bir şey dedim. En sevdiğim hocam o günün sabahı şehir merkezinde 6-7 kurşunla vuruldu ve kimse bir yere gidemedi.


  • sedet elimde buyudu  (20.10.16 18:05:44) 
Ben eğer haklıysam beddualarım inanılmaz tutuyor.
Hep patronlarıma beddua ettim ama.
İlk patronuma ettim, 1-2 ay sonra hırsız olduğu anlaşıldı kovuldu.
2. patronuma ettim o da 1 hafta sonra anlaşıldı hırsızlık yaptığı.
3. patronuma ettim bu sefer benden sonra aldığı eleman mallarını çaldı
  • matilda  (20.10.16 18:19:16) 
hiç tutmadı ama umudumu canlı tutmaya devam ediyorum. şaka lan şaka kimseye bi bok olsun istemem ama en çıkmazda olduğum zamanlarda benim üzerimden keyif egosu tüttürenleri de mutsuz görürsem "naber" demek isterim.


  • for day to break  (20.10.16 18:20:55) 
oldu. hem de sonradan çok üzüldüm. çok büyük bir beddua etmiştim ve tuttu malesef..


  • sta  (20.10.16 18:50:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.