[]

İzmir öneri

3 günlüğüne İzmir 'de olacağım.

1- (Alsancak civarı öncelikli) kız arkadaş ile gitmelik meyhane arıyorum, zomato 'da puanlar çok düşük gözüküyor.

2- Balçova'da ki teleferik çalışıyor mu? Fiyatlar ne durumda?

3- Mutlaka gidilmeli dediğiniz, ama son 3-5 yıl içinde açılmış bi mekan - aktivite var mı? (Kızlarağası'nda türk kahvesi, asansör vs gibi şeyleri biliyorum)

 
1- kalabalık meyhane

2- pazartesi hariç çalışıyor. iniş-çıkış 6 lira.
  • teknikekip  (20.10.16 11:46:38) 
biz midyeciye gitmistik. ama midyenin 50 tonu. alsancak'ta. kibris sehitleri 2. sol galiba. mekanin adi midyeli. bira da var.


  • jimicik  (20.10.16 12:15:38) 
tayfa var kıbrıs şehitlerinde meyhane, güzeldir


  • nice tnetennba  (20.10.16 12:47:26) 
kıbrıs şehitleri akbank sokağında battı balık meyhane'yi tavsiye ederim. fiyatları makul, lezzet on numero.


  • orient blue  (20.10.16 13:09:41) 
Kırmızı diye meyhane var tayfadan bi tık pahalı ama sokağı güzel yaptılar bu sene. Işıklar falan bozcaada gibi. Tayfa ucuzcu mekanı ben olsam gitmem. Midyeli de farklı bir bakın ama sınırlı günde bir öğün yemek için oturmaya değer mi tartışılır. Meyhane piero var 2 yıl oldu açılalı. Mumlu falan var eskilerden. Mostari olabilir.

Radyo edit var izmirdeki en iyi kokteylleri içebileceğin yer. Eğer ilgiliyseniz. 1888 e de bak eğer uyacak gibiyse. Kızlarağasına gidecekseniz yolo diye bir yer var oraya bir bak. Arpege pastanesi fena değil. Yani çok genel soruya çok özel bir şey gelmedi aklıma.
  • bir ileti paylastim  (20.10.16 13:30:38) 
1-
meyhane olarak;
muzaffer izgü'de piero
can yücel'de beyaz(hava güzelse)
kıbrıs şehitlerinde argo

bar olarak;
fransız konsoloslğunun arkasında le cigal(romantik enfes bir mekan)
bornova sokağının gar girişinde la puerta(enerjisi yüksek takılmalık çok tatlı)
muzaffer izgü'de kovan
can yücel sokakta miko

2-çalışmıyordu en son, çalışıyorsa da pek bir numarası yok.

3- hava güzelse alsancak kordondan bisiklet kiralayabilirsiniz.
  • brakgn  (20.10.16 15:05:31) 
Teleferik faaliyete gecti. Ancak su an bu mevsimde calisiyor mu bilmiyorum. Havalar soğudu malum. Gitmeyin bu havada derim. Tepede donarsınız


  • naharir  (20.10.16 16:32:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.