[]

seat ibiza kaza masrafı?

www.otoexpert.com

bu şekil kazalı bi ibiza'nın masrafı ortalama nedir?


 
bu araç muhtemelen hali hazırda toplanmış. ancak bir miktar hasar bırakıyorlar ki, araç az hasarlı gözüksün. internette hasarlı araç satanların taktiği bu. motor bölgesindeki parçaların iyice incelenmesi lazım masraf belirtmek için. görünürde düzgün gözükse de motor aksesuar civata bağlantıları tek tek tork kontrolü ile kontrol edilmeli.

göründüğü kadar basit bir hasar değil bence.
  • prodeq  (20.10.16 11:10:26 ~ 11:10:43) 
dün gece bi kaza oldu, indiğimizde araç hemen hemen bu şekildeydi. haksız taraf biz olduğumuz için sigorta karşılamıyor. masrafı ne olacak merak ettim.


  • jonestown  (20.10.16 11:18:00) 
motor komple ele alınmış bile olabilir.
bu arabanın başına neler geldiğini teker teker gözlerinle görüp motorun sorunsuzluğundan emin olursan alabilirsin ancak. çok sıkıntılı.

edit: ilk yazdığım gibi motor komple göçmüş olabilir. umarım göçmemiştir. öbür türlü 6-7 bin bandı olarak düşünüyorum.
  • skyangel  (20.10.16 11:18:08 ~ 11:19:35) 
ustaya gösterin değişecek tüm parçaları yazsın. paralarını da yazsın. ardından internetten parçaları tek tek aratın. ancak usta işçilik ve parça fiyatını ayrı ayrı belirtsin. işçilikleri çok pahalıysa usta değiştirin. parçalar pahalıysa büyük kalemleri kendiniz internetten alın.


  • prodeq  (20.10.16 11:26:51) 
motor bloğunun ne kadar zarar gördüğüne göre değişir. sadece tampon ve panelse 2-3 liraya hallolur gibi. ama radyatörü falan deldiysen ya da başka hasarlar varsa, masrafın 7-8 liraya kadar çıkabilir. çıkma parça alarak halledersen daha hesaplı olur.


  • cekilmis gayfe  (20.10.16 11:57:19) 
arabanın yürüyeninde sorun yokmuş, kaza yerinde bırakmıştık aracı, sabah sanayiye çalıştırıp götürmüş usta. çıkan masraf 7.500..


  • jonestown  (20.10.16 17:40:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.