[]

Anadolu Yakası'ndan Bulgaristan'a gidiş

Anadolu Yakası'ndan Bulgaristan'a otobüsle gidiş için tavsiyeleriniz lütfen. Hangi firmalar gidiyor? İstanbul otogarından kalkan firma cokmus ama oraya kadar bireysel gitmek istemiyorum.




 
nişikli turizm ile gidip geldim geçen hafta. herhangi bir problemle karşılaşmadım. bir de muavin nuri ye denk gelirsen çok eğlenceli geçer. lüks bir yolculuk bekleme ama. bulgar kalitesinde. bir daha gitsem o firmayla giderim.


  • c1b2k3  (20.10.16 09:38:33) 
@c1b2k3 hocam nereden kalkıyor Anadolu yakasında


  • freedonia  (20.10.16 09:42:01) 
kusura bakma ona dikkat etmemişim. hiç bir firma anadolu yakasından kalkmıyor hepsi otogar. metro-marmaray-metro ile otogara maltepeden 1 saatte ulaştık. anadolu yakasından sadece 3. köprüyü dolaşması 1.30 saat sürüyor zaten.

bir de istanbul seyahat var onlar günde 1 sefer yapıyor aksam 9 du yanlış hatırlamıyorsam.
  • c1b2k3  (20.10.16 09:47:05) 
metro'nun rahat hattı ile bayrampaşa'dan gitmiştim, rahat gerçekten.
anadolu yakasından alıp avrupaya götüren servis var mı bi bak istersen.

  • manuel mandalina  (20.10.16 09:48:16) 
@c1b2k3 kotu olmuş simdi ya, kendim olsam sıkıntı degıl de annem babam kullanacak. Eskiden bursadan bulgaristana kalkan firmalar bizi kavacık kavşağından alıyorlardı, yeni köprüden sonra kavacık kavşağına girmiyorlarmış.


  • freedonia  (20.10.16 09:52:48) 
nişikli turizm pamukkale ile çalışıyormuş dönüşte isterseniz sizi servis ile bırakabiliriz maltepeye dediler ama aktarma olur dediler. belki tersi yönde de yapıyorlardır öyle bir şey. dudulludan pamukkalenin otobüsüne bindirip otogarda indirte bilirler yada başka servisleri vardır belki. bir arayın isterseniz. nişiklide de 2+1 otobüsler var.

biz önce metrodan aldık bileti daha doğrusu önce babam aldı benim gideceğim gece 2 de belli oldu sabah 9 otobüsü için. gece 2 de aradığımda otobüsün iptal olduğunu öğrendim hiç bir bilgilendirme yapmadılar. belki de oraya gidip öğrenecektik bu iptali. bir de sonuçta metro o yüzden gerçekten uzak durulmalı bana kalırsa.

sabah olduğu için kafa tam çalışmıyor itekliye itekleye aklıma geliyor başka bir şey varsa sorun mıutlaka.
  • c1b2k3  (20.10.16 10:04:22) 
bursadan kalkanlar gebzeden alıyorlar


  • sta  (20.10.16 11:04:44) 
@sta gebzede tam olarak neresi bilginiz var mı?


  • freedonia  (20.10.16 11:26:40) 
ben binmedim hiç annemler biniyorlar o yüzden tam bilmiyorum. arayıp sorarsan bileti almak için söylerler zaten.


  • sta  (20.10.16 11:45:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.