[]

' gece yoğunlaşan hisler' li soru

fark ettim ki ben bir boktan tat alamıyorum.

bu insanlar nereden cıkıp cıkıp geliyorlar karşımıza. nasıl mutlu, neşeli, ' güleç' bir insandım ya..... duyuru müsaade etse aralara güzel küfürler serpiştiricem.

size de böyle oluyor mu ' fazla bağlananlar' ? ben bir türlü kendimi toparlayamıyorum. dönüp dönüp tekrar düşünüyorum saçma sapan seyleri. beynimi yiyeceğim. ulan ben de öfkelenmek, ' iyi ki kıçına tekmeyi basmışım' gibi hissetmek istiyorum. neden olmuyor. çok karışığım. beynimi tatile çıkarmak istiyorum.

bu yazdıklarım genel seyler. tek bir ilişki için bunları söylemiyorum. ve her türden ilişki.

mesela ben bes yıl sonra da birinden ayrılsam ya da bir arkadasımla ilisiğim bitse aynı bu sekilde salakça davranırım. bu değişmez gibi. değişir mi?

böyle yapamadığım, yaptığım ve sinirimi bozan bir sürü sey var ve bunlar beni deli ediyor. yoruyor. düşünmek istemiyorum. ben de bırakabilen, tat alabilen bir insan olayım istiyorum. çok mu şey istiyorum!!!!1!!1

edit: bunu da buraya ekliyorum www.youtube.com

 
Değişmez. Çünkü biz değişmemek için çaba sarf ediyoruz. Biz değişmiyoruz ki saçma sapan davranışlarımız değişsin.


  • pomknos  (19.10.16 23:34:06) 
isyan ettiğim işkenceye dönüştürdüğüm de oluyo ama ben seviyom da böyle olmasını, hatta benim kadar yapan istisna bile derim. acaba bunu mu demek istedi bana laf mı soktu aslında o dediği geçen ay söylediği şununla bağlantılı gibiydi hmm o zaman böyle demek istedi, önce puzzle haline getirip sonra parçaları yerine koyuyorum sanki. ya da basit bakkal manav otobüs şoförü yol sorma diyalogları bile.

niye seviyom böyle olmasını emin değilim ama böyle oyun oynamak hoşuma gidiyo, sebebi de yok.

kendini bir şey yaparken, söylerken izlediğin oluyo mu? ya da yapmadan evvel onu yaparken hayal ettiğin?
  • dafaisss  (20.10.16 00:01:04) 
ben de senin gibiydim sonra senin gibi olmamayı yaşdıklarımla öğrendim. bu dediklerin ilk başlarda olur belki ama biraz süreden sonra geçmeli. bir süre sonra umursama bence.


  • Caaannn  (20.10.16 01:09:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.