[]

idefix'e ne oluyor?

yahu ben buradan yıllardır sipariş veririm, hep de memnundum 2 gün içerisinde ürünlerim kargoya verilirdi. yine sipariş verdim, bugün 4.gün, hala tık yok. sonradan sözlükteki başlığa bakmak aklıma geldi, binbir türlü rezalet yaşamış insanlar. twitter hesabındaki gönderilerin altında da insanlar laf sokuyorlar artık, çünkü sorunları çözülmüyor ve kitapları gönderilmiyor. aynı yere bağlı olduklarını bildiğim için d&r'ın başlığına baktım, o da hiç iç açıcı değil.

sabahtan müşteri hizmetlerine ulaşamadım, akşamüstü tekrar denedim ve sonunda ulaştım. öğrendiğime göre önce kendi stoklarını kontrol ediyorlarmış (1-5 iş günü içerisinde!), sonrasında kendi stoklarında olmayan ürünleri tedarikçilerinden alıp 30 (!) gün içerisinde gönderiyorlarmış. okullar yeni açıldığı için yoğunlarmış, 5 iş günü sonunda arayıp hangi ürünler stokta değil öğrenip parçalı gönderim talep edebilirmişim.

soru 1: 5 gün kendi stoklarındaki kitaplar nasıl aranabilir?
soru 2: çalışan sayısı mı az, ilgi patlaması mı oldu, şirketten toplu çıkarımlar mı oldu nedir? nasıl sıçtı bu firma?

 
aynı durumdayım. her hafta sipariş veriyorum buradan ve son iki siparişimden biri 11 günde ve öbürü 6 günde paketlenebildi. şu günlerde ciddi bir sıkıntı yaşadıkları aşikar ama belli etmemeye çalışıyorlar bence.


  • theseachange  (19.10.16 18:17:50) 
ben bir defa sipariş verdim. kargom çok geç geldi, bu onlarla mı yoksa yurt içi kargoyla mı alakalı emin değilim. kitaplardan biri de sorunluyudu (aradan 30 sayfası eksik çıktı.)
sorun bildirdim iki gün sonra mail attılar faturayla birlikte gönderin diye. faturam yok sipraişkoduyla göndersem olur mu diye dönüş yaptım cevap yok hala.

  • asilyis  (19.10.16 18:21:55) 
nasıl sıçtı bilmiyorum da iki aydır tedarik, sevkiyat sıkıntıları var hala gidip bedava kargo kampanyası falan yapıyorlar. bu nasıl iş ben anlamadım.


  • nickimin hakkini veremedim  (19.10.16 18:26:48) 
@kalte sterne, yasal sürenin 30 gün olduğunun farkındayım da, yasal sürenin tamamını kullanmak gibi bir duruma düşeceklerini düşünmemiştim (müşteri memnuniyetini gözeteceklerini düşünerek). ama evet, sözleşme yüzünden şikayet hakkımız olmuyor. öte yandan sipariş sonrasında gönderdikleri mailde de siparişler 1-5 iş günü içerisinde kargo şirketine teslim edilir yazıyor.

@yere dusup kirilan belli ki o döneme denk gelmemişim ki haberim yok. daha uzun aralıklarla toplu sipariş veriyorum.
  • gmzo  (19.10.16 18:44:44) 
ben de bir daha babil ve kitapyurdu'nu kullanacağım.

Geçen aylarda verdiklerim 3-4 günde gönderiliyordu, son siparişimde 6 kitap vardı 5'i bir küsür haftada geldi. Kalan 1 kitap (lazımdı da) hala gelmedi 20 gün falan oldu, mesaj attım siteden 4 gün sonra "temin edince ek kargo parası istemeden göndereceğiz" diye standart mesaj geldi. E bi zahmet :D

kitap d&r'larda raflarda duruyor bu arada. Madem aynı yere bağlılar oradan göndersinler mesela?
  • rodriguez2  (19.10.16 18:55:41) 
Sürekli kitapyurdunu kullanıyorum çok memnunum ben. Deneyin bence daha önce idefix de bende problemler yaşadım.


  • gozu acik sevisen yahudi  (19.10.16 19:30:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.