[]

dünyanın en kötü tasarımı- minibüs koltugu

gövdenin alt kısmının geleceği yer çukur, uste doğru tumseklesiyor, boyun kısmı iyice disarda. neden bunları düşünüyorum bilmiyorum ama bu tasarıma lanet olmasın mı?

çok mu zor güzel biseyler üretmek ve bunların olağan olması. derdimi şey yapabilirsiniz. nedense bu durum beni çok dertlendirdidjfjjfj.

bu arada minibüs izmir' deki mavi- yesillerden. her yerde böyle mi?

ülke olarak konforumuza hiç önem vermiyoruz....

 
üretenler ecnebiler
reise söyleyelim hadlerini bildirsinler adam gibi koltuk yapsınlar.

Not: Kısmen katılıyorum sana bazı şekillerde rahat ediyorum ama geneli rahatsız
  • basond  (19.10.16 17:19:49) 
20 yaşındayım minibüse ilk kez bu yıl bindim. hatta kısa bir dönem aktif kullandım. her bindiğimde de lanetler yağdırdım. dediğin koltuğa yaslanabilmek için bildiğin pamuk prensesteki cadı gibi kambur durmak gerekiyor. ilk kez birisinin buna değinmesi beni mutlu etti çünkü "nasıl rahat ediyorsun" diye sorduğum yakınlarım "neden etmeyeyim ki?" dedi hep. düşündükçe o koltuklara olan nefretim daha da büyüyor...

edit: yaşımı niye yazmışım diye kısa bir süre düşündükten sonra hatırladım, sanırım bunun alışkanlıkla alakalı olduğunu, uzun süreli kullanımlarda etkisini yitirdiğini falan yazacaktım ama koltuk beni nasıl sinirlendirdiyse unutmuşum.
  • ruhen hastayim ben  (19.10.16 17:23:52 ~ 17:24:58) 
Tasarım faciası.
Karsan J10 encrypted-tbn2.gstatic.com

Kafanı öne itiyor, belini doldurmuyor. Sırtın ya yukarı aşırı boşluğa ya aşağı çıkıntıya denk geliyor.
  • Lim5  (19.10.16 17:58:03) 
hahaha buna ne güzel takılmışın, ben de bunlara hiç dikkat etmeyenleri amaan koltuk işte diyenlere gıcık oluyorum, tabi bu oturup dolmuş şoförüyle konuşulcak şey değil ama o kadarcık götümüzü koycaamız yere dair zevkimiz olmucaksa geriye ne kalır ki. bir de boyu uzunlara göre yapmıyolar dolmuşta cenin pozisyonu gidiyorum. bornova karşıyaka dolmuşlarının bazılarının koltukları fena değil ama yine de.


  • dafaisss  (19.10.16 22:49:32 ~ 22:49:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.