[]

Yavru Kedi Kör Olmasın Kampanyası

son durum güncellemesi: eksisozluk.com

----- 5510 TL toplanmıştır! Sözlük başlığında daha uzun açıkladım. Çok teşekkür ediyoruz hepinize! Sevgiyle kalın! --

Merhaba arkadaşlar,

Üsküdar'da, 29 Temmuz'da sokakta kötü halde bulunan yavru kedinin gözünde katarakt varmış. Koşuyolu'ndaki Veteriner Göz Merkezi'ndeki Profesör Doktor Murat Şaroğlu'na gösterildi ve gözlerini kurtarabilmek için 22 Ekim'de ameliyat edilmesi gerekiyor. Operasyon aslında 3000 TL tutuyordu fakat doktorlar ellerinden gelen indirimi yaparak ücreti 2000 TL'ye düştüler. Fakat kediyi bulan hanım zaten evinde de 14 tane engelli ve hasta kediye bakan memur maaşıyla geçinen biri ve bu ameliyatı karşılayacak durumu yok. Kendisiyle veterinerde tanıştık ve Ekşisözlük sayesinde yardım edebileceğimi söyleyerek numarasını aldım. Kendisi teknolojiyle pek barışık değil bu yüzden yardımcı olabilecek arkadaşı Yeşim Özkese - 0554 443 46 64

rapor
yavru kedicik

Resimlerde yavru erkek kediyi ve Murat Şaroğlu'nun imzaladığı ilaç reçetesini görebilirsiniz. Durumu VetGöz Göz Merkezi'ni arayarak da teyit edebilirsiniz. Telefon:(0216) 651 0069

eksisozluk.com

ŞENAY DİNÇER'e
Mama yollamak isterseniz iş adresi:
Selimiye Çocuk Kütüphanesi
Selimiye Mh. Şerif Kuyusu Sk. No:54 Üsküdar/İST.

edit: arkadaşlar saat 11:18 itibarıyla 210 tl toplanmış, az daha duyuralım lütfen :) Hepinize çok teşekkürler!

edit2: arkadaşlar yazarlardan alengirli'nin yardımı sayesinde üsküdar belediyesi karşılayacakmış ameliyat masrafını. yine son toplanan miktarı paylaşacağım burada. çok teşekkür ederim destekleriniz için. eminim çoğu yazar başlığa ekşiduyuru'dan görüp gitti. duyuru olmasa yardımı toplayamazdık ve Şenay Hanım yıllardır kendi çabasıyla kedi bakan biri olarak yardım teklif ettiğimde pek de inanmamıştı açıkçası. Eminim onu çok şaşırttık :) çok sağolun tekrar tekrar!

 
sevgili su nanesi, hesap numarası varsa ve mesajla yollarsan ameliyata ufak da olsa katkıda bulunmak isterim. ev adresi varsa biraz da mama gönderebilirim sanıyorum bu tatlı hanıma.

yavru kedinin gözünde neden katarakt var, sık rastlanan bir durum mu, başka sağlık sorunları olabilir mi gibi sorularım var. onları da sanıyorum az sonra hekimi arayarak öğreneceğim. yalnız herkes bu kadar vakit ayırmayabilir, oluşabilecek soru işaretlerini yok etmek adına bunla ilgili paylaşımda bulunursan da şahane olur.

çok iyi birisin, kendi adıma bu hassasiyeti gösterdiğin için teşekkür ederim. sevgiler.
  • evde liyakat kalmamis  (19.10.16 16:56:20) 
Hepimiz elli lira verirse olur. Belki 20 lira verirseniz o da olur. Çok insan çok para... Ben de biraz gonderecegim.


  • rumpleteazer  (19.10.16 17:07:44) 
Hesap numarasını ben de alabilir miyim?
Çok bir şey değil yardım etmek isteyen 30-40 kişi bulunsa rahat rahat toparlanır aslında.

  • mutekebbir  (19.10.16 17:17:34) 
istediğiniz bilgileri ekleyerek duyuruyu güncelledim. yardımlarınız için asıl biz teşekkür ederiz, Şenay Hanım'la konuştuk, "Allah razı olsun" dedi şimdiden. Umarım gerekli yardımı toplarız da işini görür. Cumartesi 15:00'te kedinin ameliyatı, tekrar teşekkürler hepinize. sözlük başlığına da yazarsanız çok memnun olurum :)


  • su nanesi  (19.10.16 18:03:41 ~ 18:08:25) 
Son durum nedir? Ne kadar toplandi? ona göre yardim edelim


  • evimin paspasi  (19.10.16 22:47:10) 
evet son durumh guncelleyin lutfen. ben de yarin gonderecegim


  • oscar  (20.10.16 00:14:26) 
az önce konuştuk şu ana kadar 210 tl toplanmış. Şenay hanım tanıyorsan hepsine benim yerime teşekkür et lütfen dedi :)


  • su nanesi  (20.10.16 11:17:47) 
Yolladım ben de kendi çapımda. Son durumu arada güncellerseniz sevinirim.


  • innerbliss  (20.10.16 13:06:49) 
Benim de biraz katkım olsun. :)


  • tururo  (20.10.16 21:18:00) 
  • su nanesi  (24.10.16 10:41:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.