[]

Bir mail adresi almak istiyorum ama...

gmail, hotmail falan olmasın. bana özelmiş gibi olsun.

hatta mümkünse blabla@elektr10.com gibi bir şey olsa süper olur ama nasıl yapılır, maliyetli midir bilemiyorum. bu konularda cahilim.

eğer yukardaki gibi mümkün olmuyorsa sizin öenereceğiniz bir mail portalı var mı çok kullanılmayan? blabla@mail.com u duymuştum mesela. ondan alayım mı bir tane?

 
aol uzantılı alabiliyordun galiba.
senin dediğini yapmak için domain almak lazım. elektr10.com adresini satın alman lazım yani.

  • sutlu nescafe  (19.10.16 15:42:16) 
  • masa penisi  (19.10.16 15:44:22 ~ 15:47:18) 
@sutlu nescafe

domain almak yetmez. sadece domain'in mail hizmeti olmaz. Onun için mail altyapısı olan bir hosting hizmeti de alman lazım. O iş de tuzlu olur biraz. Hiç bulaşma boşuna.
  • himmet dayi  (19.10.16 15:53:55) 
domain ve hosting ücreti odeyeceksin.


  • all girls dream  (19.10.16 16:17:09) 
gsuite.google.com.tr

google bu hizmeti gmail ile sunuyor. 30gb mail saklama alanı veriyor. domain'i de direk alabiliyorsunuz. "elektr10.com"un yıllık 10€ maliyeti var. son adıma kadar gitmedim ama illa bir şirket olması gerekmiyor sanırım. yani henüz kullanmadım, tüm detayları bilmiyorum.
  • flame of feanor  (19.10.16 16:37:03 ~ 16:38:19) 
domain al, yandex'e bağla.

kurum.yandex.com.tr
  • inheritance  (19.10.16 16:38:10) 
inheritance +1
en ucuz yontem bu.

elektr10.com domain'ini satin alman lazim.
sonra yandex mail'e ekle.

google'in gmail'i ise parali. 1 ay deneme ucretsiz.

hosting'de alirsan mail sunucusunu kendin yonetmen lazim. eger isin icinde degilsen gereksiz yere zaman ve emek diyebilirim yandex gibi imkan varken.
  • jedilance  (20.10.16 01:05:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.