[]

Bilgisayar

Bilgisayarım klasörünü tıkladığımda üzerinde çalışılıyor yazısı çıkıp yaklaşık 1 2 dakika bekledikten sonra açılıyor.Sadece bilgisayarım klasöründe bu sorunla karşılaşıyorum.Disk tarama ve birleştirme işlemlerini yaptım hala sorun çözülmedi. Format attıktan sonra bu hale geldi. Tekrar format atmadan düzeltmemin bir yolu var mı acaba?




 
sunu bir dene bakalim: TweakNow RegCleaner. kayit defterinde temizlik yapar. sonra yeniden baslat sistemi


  • 1adam  (19.10.16 00:15:59) 
Malesef değişen birşey olmadı.


  • hala mi ceren yahu  (19.10.16 00:28:57) 
eksik driverin olabilir mi? onları kontrol eder misin?


  • atymaty  (19.10.16 00:36:20) 
bilgisayara bağlı depolama ünitesi bir tek harddisk mi? varsa dvd sürücüyü ve sanal sürücülerdeki (daemon tools vb ile kurulan) imajları da eject edin


  • kaichi  (19.10.16 00:39:35) 
hard diskinizde bad sector olabilir. hd tune derin tarama yaptırın.


  • icim urperiyor  (19.10.16 00:53:25) 
Wİn 10 driverları kendi kuruyor sanırsam. Recovery yaptım ben sadece. Tek hard disk. Hiç bir klasörde sorun yok tek bilgisayarımda. Bad sectoru biri daha dedi şimdi onu deneyeceğim. Teşekkür ederim şimdiden.


  • hala mi ceren yahu  (19.10.16 01:24:52) 
merhaba
hocam sizin harddisk te bir sıkıntı var gibi
sen bi an once verilerini kaydet bir yere.
crystal disk info ile de bir kontrol et bakalım..

sana tavsiyem
120 ya da 240 gb lık bir ssd al sistemi onun uzerine kur
varolan harddiski de bir formatla - crystal disk info ile kontrol et. sonra onu da depo olarak kullan.
problem solved.
  • kingcyrax  (19.10.16 10:23:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.