[]

Kedi kum kabı

Merhabalar. Kedimin tuvaleti balkonda. Balkon derken kapalı balkon. Yemeği Filsn ordan yiyor, tuvaletini de orda yapıyor. Ama artık havalar soğuyor. Gece yatarken balkon kapısını aralık tutuyordum ama hava soğuyunca bunu yapamayacağız. Sizce ne yapayım kum kabını? Gece yatarken salona mı alayım kum kabını ve mamasını. (Balkonun olduğu yer salon)
Kapından çıkarken çok kum sıçratıyor ya da patilerine yapışmış oluyor. Nasıl önlemler Alaylm, kışa Nasıl hazırlanayım :)



 
kum kabının yerinin değişmesini pek sevmiyor kediler, bence bir yere al ve hep orada kalsın.

kalın taneli kum kullanabilirsin. illa ince taneli olsun diyorsan da kum kabının önüne paspas koyabilirsin. patilere yapışan kumları topluyor baya.şöyle bir şey: (git: www.zooplus.com.tr)
  • xavininarapasi  (18.10.16 23:01:37) 
www.petburada.com

kedi kapısı yaptırın
  • oscar  (19.10.16 00:52:49) 
kedinin maması ile kumu yan yana olmamalı. öncelikle onu uzaklaştırmalısın birbirinden.
kapalı kum kapları satın almalısın
arkadaşın önerisi gibi kedi kapısı yapabilirsin.
iri taneli bentonit kum almalısın ancak yine de patilerine yapışacaktır.
  • format c  (19.10.16 12:00:39) 
ben banyoya kapalı kedi tuvaleti koydum her sabah beraber uyanıp aynı anda tuvalete gidiyoruz kedimle . onun kakasını da hemen alıp tuvalete atıyor sifonu çekiyorum hiç koku olmuyor .salonda falan zor olur en iyisi banyo


  • devilone  (19.10.16 12:39:45) 
kum kabının mama ve sudan olabildiğince ayrı olması gerek evet.
kapalı kum kabı almanızı tavsiye edeyim. daha az kum sıçratır dışarı. hem de daha mahrem alan, kendini daha rahat hisseder. topaklanan kum alın bi de. ve kum kabının önüne paspas havlu gibi bir şey serin.

  • mutlusismankedi2015  (19.10.16 14:29:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.