[]

Haber? Tünel?

Az önce minibüste radyo kanalı değiştiğinde bir habere denk geldim ama başını kaçırdım, inmem gerektiği için sonunu da kaçırdım. Meraktayım şu an.

Bir tünel bulmuşlar, çok karanlıkmış zor çekim yapıyorlarmış, buzdolabı bile koymuşlar içinde kalmış yiyecekler varmış. Kadın çok heyecanlıydı bu yüzden meraklandım sanırım.

Bir iki haber sitesine baktım ama bulamadım bu mevzuya yakın bir şey.

Nedir bu olayın aslı?

Telefonda olduğum için yanlış varsa sonra düzelteceğim.

Teşekkürler.

 
tünel işte soğuk su alıyolarmış yiyecekler varmış içinde de bu kadar, heyecan olayı yalan bi şey yok


  • killerbee  (18.10.16 20:38:04) 
hocam ben bugün tv de ışidin tünelleri haberine denk geldim. bir gazeteci içine giriyor anlatıyordu vs. içinde herşey var, ibadet için bile bölme yapmışlar diyordu.

o geldi aklıma direk. muhtemelen onunla ilgilidir. ışid haberlerine bakın. musul operasoyun falan belki birşeyler bulursunuz.
  • mahone  (18.10.16 20:39:42) 
musul operasyonundaki ışid tünellerini anlatıyordu. atvhaber de çıktı...


  • gotic  (18.10.16 20:43:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.