[]

faranjit, sümük ve öksürük

duyurunun doktorları. kronik faranjitim var. son 2-3 defadır şu şekilde gelişiyor önce faranjit oluyorum, sonra sağlam balgam ve sümük iğrençliğini takiben birlikte öksürük krizleri başlıyor. bir doktor astım başlangıcı olabilir dedi (ciğer filmleri temiz) bir doktor geniz akıntısı öksürüğe sebep oluyor dedi, diğeri de sinüzlere bağladı olayı. neden olabilir sizce? çok sıkıldım bu öksürükten zira başladı mı 2 ay sürüyor.




 
genelde geniz akıntısından olur ciğerler dolu değilse. siyah turp+bal öneririm. google da bak tarifi var.


  • cekilmis gayfe  (18.10.16 16:19:29) 
Bana astim ilaci vermisti doktor. Benim krizler de o kadar suruyor, turp tarifini denemedim usengeclikten. Ben akcigerleri elime aliyodum yani.


  • kuehles blondes  (18.10.16 16:23:51) 
ben hala kurtulabilmiş değilim. ama çok çok daha iyiyim. b gurubu antibiyokt kullandım da şöyle böyle iyi oldum valla. doktor bana enfeksiyon kapmışsın eğer gebeysen bu enfeksiyon sana haptan daha çok zarar verir dedi. enfexia diye bir ilaç kullandım. ilk gün cır cır yaptı, sonra midemi acıttırdı ama hepsi geçti ikinci gün.

denediğim koca karı ilaçları: papatya suyu buharı çekmek. burnumu açtı ama en fazla 1 saat sonra tekrar tıkanık.
adaçayı gargarası yapmak: bir halta yaramadı.
bol zencefil tüketmek: bir halta yaramadı son gaz burun tıkanıklığı öksürük.
nefes egzersizleri ve meditasyon yapmak: bunu iyi olmak için yapmadım zaten iyi etmedi de.
yaptığım en mantıklı iş devlet hastanesine gidip enfeksiyon kaptığımı öğrenip 1 kutu antibiyotik kullanmak oldu.
ama kullandığım süre içinde bol dinlenme ve sıvı tüketme gerekliymiş. ve tekrar üşütmemek.
  • for day to break  (18.10.16 16:31:17 ~ 16:31:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.