[]

tivibu

arkadaşlar merhaba,

ben vakti zamanında bir halt yiyerek dmsarttan tivibuya geçtim. telefon ile kampanya kabulü yapmıştım ve sözleşme imzalatılar haliyle. sonrasında da kurulum falan. buraya kadar rutin gitti işler.

sonra telefon geldi bana; internet kurulumuna ne zaman uygunsunuz diye. dedim ki; kurulum yapıldı, galiba sizde eksik bilgi var falan. sonra tekrar aynı telefon, tekrar kuruluma gelicez, hata olmuş falan. sonra 2 ay sonra bana 2. fatura geldi ve üzerime 2. bir internet hattının açıldığını ve ödeme yapmam gerektiğini söylüyor.

durumun farkına böyle vardıktan sonra hemen müşteri hizmetlerini aradım ve aynı adrese benim adımla 2 abonelik açıldığını öğrendim. tek başvuru yaptığımı belirtip şikayet kaydı oluşturdum. uzun bir süre şikayet kaydıma dönüş olmadı. sonra bir gün aradılar ve gün içerisinde kimlik fotokopim ve dilekçe ile başvuru yapmamı söylediler. başvuru iççin de fax numarası verdiler, oraya gönder dediler.

iş yoğunluğu sebebiyle o gün evrakı gönderemedim. sonrasındaki gün gönderdim ve beklemeye başladım, yine ses seda yok. müşteri hizmetlerini aradım ve evrak ellerine ulaşmadığı için şikayetin kapatıldığını öğrendim. sonrası kavga dövüş (şaka şaka telefondaki adamla kavga etmem)

ben tekrar şikayet kaydı oluşturdum ve tekrar dilekçe yolladım yine. şu anda inceleme yapıyorlar. dilekçem de ikinci hattın iptali, ödemelerimin iadesi ayrıca müşteri memnuniyetsizliği çerçevesinde mevcut aboneliğimin de ceza bedeli olmadan iptalini istedim.

iptal ve iade kesin olur gibi ama mevcut aboneliğin iptaline yanaşmazlar gibi geliyor. ceza ödemeden tüm aboneliğimi iptal ettirebileceğim bir yol, yöntem var mı? bilen varsa bir fikir versin.

not: hala 2 fatura ödüyorum tabi ki....

 
twitterdan yardır. Eğer cevap gelmezse tüketici heyetine git.


  • lcha  (18.10.16 16:30:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.