[]

herhalde bebekler zehirlenmeye başlayınca işlem yapacaklar amk

bulunduğum yerde bi market var. bebek ürünleri (emzik, biberon vs.) ve mutfak malzemelerinin (yağlı kağıt, buzdolabı poşeti vs.) hemen yanıbaşında zehir içeren ilaçları (fare zehiri, böcek ilaçları vs.) satıyor. bebek ürünleri ile yanyana, mutfak mazlemelerinin de hemen üst rafında satıyorlar bunları.

kaç sefer uyardım bunlar böyle yanyana satılmaz, illa birileri mi zehirlenecek ki yerlerini değiştiresiniz dedim oralı olmadılar. belediyeyi zabıtayı arıyorum biz ilgilenmiyoruz diyorlar. gıda ve bilmemne bakanlığı ihbar hattını arıyorum benden marketin tam ünvan ismini (bilmemne san. tic. ltd.şti gibi) istiyorlar. bilmiyorum ama söylediğim sokağa gelirseniz orda zaten 1 tane market var diyorum, yok tam kayıt almadan işlem yapamıyorlarmış diye onlar da bir şey yapmıyorlar.

be amk illa bebekler zehirlenecek, millet hastaneyi boylayacak da haberlere çıkacak mı ki bu a.q.'larım bi işlem yapsınlar!

soruma gelirsek ben daha fazla ne yapabilirim?

 
kart geçiyorsa kartla alışveriş yap. orda ünvan yazıyor.


  • stevie  (18.10.16 15:58:33) 
kredi kartı slibinde yazan ünvana güvenmeyin. sadece fiş alın. orada yazar. orada da kısaltılmış hali yazıyorsa en azından vergi veya tc kimlik numarası yazar. gib.gov.tr'den vergi levhası sorgulama diye girin, tam ünvanı öğrenirsiniz.


  • kibritsuyu  (18.10.16 16:11:43) 
ana haber bültenlerinde artık whatsapp ihbar hattı numarası yazıyorlar ve böyle konulara ilgi duyuyorlar. onlara yaz ya da gönder bence. ilgilerini çekebilir.


  • lordoz  (18.10.16 16:36:18) 
bebek ürünlerinin denetimi, sağlık bakanlığı'na bağlı il sağlık müdürlüklerince yapılıyor sanırım.


  • cryingnomad  (18.10.16 22:30:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.