[]

kitap önerisi?

çok sevdiğim biri nişanlandı, kitaplara bayılıyor.

hediye olarak bir kitap almak istiyorum ama günün anlam ve önemine uygun olsun da istiyorum.

var mı öneriniz?

 
Madame Bovary?
Nişan hediyesi olarak kitap, yani ne bileyim, olmaz sanki. Yüzüklerin Efendisi'yle kötü espri yapmayı da seçebilirsiniz tabii ama edebiyat dünyası mutsuz/zor/sorunlu aşkları anlatan kitaplarla dolu.

  • kobuzchu kiz  (17.10.16 22:05:13) 
gerçekten kitapların ve özellikle şiirlerin hastası.

ben diyrum ki ataol behramoğlu'nun şiir antolojisi kitabını vereyim. ne dersiniz?
  • tosiba  (17.10.16 22:22:56) 
arkadaşınız pop müzikten de hoşlanıyorsa kürk mantolu madonna'yı mutlaka okusun sdfdsfkd

neyse şaka bitti.

sezen aksu'dan hoşlanacağını düşünüyorsanız eksik şiir isimli bir kitabı mevcut, sezen ablanın yüzlerce şarkısının şiir şeklinde sunulmuş hali. hani sevdiği biriyse fena hediye sayılmaz bence.
  • nathanieltroy  (17.10.16 22:28:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.