küvet kullanışsız diyenlerdenim, nedenini açıklayayım:
-banyoyu her kullanmak istediğinde engelli atlama yapmak zor oluyor,
-ufak bi denge kaybında ıslak zemin olduğu için kayma riski oluyor.
-küvet temizliği duşakabin temizliğinden çok daha zahmetli.
-bi ayak yıkayacaksın küvete girip yıkamak işkence gibi.
-kovaya su alacaksın, fizik problemi çözer gibi kovanın eğimini, suyun kovaya doldukça artan ağırlığını vs hesaplaman gerekiyor. kovayı sür çeşmeyi aç, kova dolsun yapamıyorsun. çünkü bataryanın uzunluğu küvetin eninden çok az uzun oluyor.
-ve o kova haftanın en az bir günü doluyor merdiven temizliği için. küvetten kovayı çıkarma işi riskli iş. diz çarpmaları, disk kaymaları... türlü çeşit arıza..
-küveti doldurup banyo alacaksan önce küveti bi güzel temizlemen, hijyen hale getirmen gerekiyor.
- küvete su doldurmak için bekliyorsun, suyun ısısını ayarlıyorsun, köpükler filan seronomi tamam, girdin, 5-10 dakika keyif, hadii su soğumaya başlıyor.
- her şeye göğüs gerdin, ayarladın ettin, küvet keyfini yaptın, pammuk oldun çıktın, ardından küveti bulduğun hale getirmen lazım. suyu boşalt, temizle.. yine terledin. yıkanmak yabana gitti.
0