[]

business chanell

Bu kanaldan arayip başarı öykünüzü yayınlatmak istiyoruz diyolar .. :)

Başarı öyküsü falan da yok yani :) Ufak bir eğitim şirketi işletiyoruz da ..Buraya reklam verilir mi ? 15 dk için 500 TL istediler ?


 
15 dakikanın cekimi kurgusu icin 500 lira verilir. Sonra kısım kısım sitede yayinlarsiniz guzel olur.


  • babilbaligi  (17.10.16 15:13:10) 
beni de programa konuk çağırıyorlar devamlı.
tanıdıklarım var çıkmış olan.
hatta program yapan birini de tanıyorum.
herhalde kendine göre bir kitlesi vardır.
emin olamadım, ama sonuçta televizyon televizyondur.
faydası olacağını düşünüyorsanız çok fazla bir para değil.
  • blatta hiberna  (17.10.16 15:14:44) 
500 tl ile bitmiyor o is, haberiniz olsun.
hic bulasmayin bence.

  • for the record  (17.10.16 15:15:14) 
azcık aklı olan adam bunun nasıl olduğunu anlar.

senin başarı öykünü yayınlamak istiyorlar ama para istiyorlar. bu son 5-10 senede internetle türeyen, önce sana gaz verip sonra paranı alma yöntemi.

bunlar çok moda. başarın yoktur, ama gazı verirler harikasın, süpersin diye, sana alırlar paranı, temiz.

bunun farklı versiyonları var, tırt bir kitabın vardır, yayınevlerinden ulaşırlar sana ya da sen ulaşırsın, bastırmak için 5-10 bin tl isterler. çok beğendik basmak istiyoruz derler. o kadar iyise yüzde üzerinden anlaşalım de neler oluyor bakalım. bu şekilde 10 binlerce lira kaybeden arkadaşlarım var, ellerinde 1-2 bin kitapla kaldılar öyle.

başka olay tezini kitap yapacağız şöyle böyle, daha ulaşılabilir rakamlarla cebindeki parayı alıyorlar, senin tez harika filan diyip. bunu geçtim milletinde hoşuna gidiyor, tezim kitap oldu diyorlar, saçmalığa bak adam sanki element keşfetti, altı üstü 50 kişilik anket yapıp oradan buradan cite verdi işte. (gerçek bilimsel tezler zaten iyi yerlerde basılıyor ödüller alıp.)

aynısı makale olayında var, daha 2 hafta önce 10 tıpçıyla buluştuk viyanada kongrede biri de amcam, muhabbet içinde bahsedildi, bu yeni moda akımdan, senin iyi ya da kötü ki %99 u kötü olan makaleni yayınlayalım uluslarası dergilerde diyorlar hooop 300-500 dolarını alıyorlar. sonra bunu yaptıranlarda 20 makalem çıktı diyor. açın bakın bi önce.

kısaca bunlar para tuzağı, istiyorsan yaptır, röportaja geldiler panpa yeaaa hashtag'i ile paylaşırsın hahahaha.
  • kurnaz  (17.10.16 15:31:40 ~ 15:33:08) 
bu arada alın bakın işin kalitesi ortada, seyreden kişi sayısı ortada.

www.youtube.com

adamlar son 1 haftada 300 video eklemişler, seyreden sayılarına bakın. aynen dediğim gibi sırf para kazanmak için hayal satıyorlar.
  • kurnaz  (17.10.16 15:46:43) 
kurnaz olayı özetlemiş. kanal çok amatör. izleyeni de yok.


  • rosencruz  (17.10.16 17:10:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.