[]

sporda kendimi çekme

pozisyonu doğru mu yapıyoruz diye kendinizi çekip seyredin diyorlarya, ben bunu spor salonunda yapsam garip olur mu millet napıyor bu mal diye bakar mı?

ayrıca nasıl çekebiliriz fikri olan aydınlatabilir mi? tek başıma gidip geliyorum telefonu nasıl ayarlayacağım kendimi çekmek için. ucuz yollu tutucu falan var mı acaba direk zemine ayarlanan?


 
Aynbayi kullan bence. Spor salonlari ayna ile donatilmis oluyor zaten genelde.


  • stavro  (17.10.16 15:05:19) 
Başlat videoyu koy kenara. Ben çok çekiyorum. Tripod iyi olur tabi ama bir ağırlığa falan da dayayabilirsin.


  • arnold schwarzeneger  (17.10.16 15:05:21) 
salondaki hocaya sormak daha mantıklı değil mi acaba ? para ödeniyor ya sonuçta oraya.


  • obez pacman  (17.10.16 15:06:04 ~ 15:06:33) 
ben garip karşılamazdım. artık insanın kendi kendini çekmesi epey "normal" olmaya başladı.


  • kivanc1  (17.10.16 15:06:39) 
Antrenör değerlendirmeli pozisyonu. Ben saçma karşılarım açıkçası.


  • dissendium  (17.10.16 15:06:40) 
Antrenör doğru düzgün ilgilenmiyor. Zaten ona baksam omuzumdan olacaktım. Makinelere yönlendirip duruyor. Kendide bilmiyor bence.


  • yue  (17.10.16 15:27:17) 
mini tripodlar var telefonlar ve küçük makineler için

goo.gl
  • senolll  (17.10.16 16:06:17) 
Selam. 100 lerce video çektim gelişimime ve formuma yorum almak için. Ben yan tarafı düz olan Dumbell ı yere yan koyuyorum. Üzerine su şişesi koyup telefonu dik şekilde şişeye dayıyorum. Telefonu yan koymanın amacı yukarıya doğru görüntü alabilmek. Kimse napıyon demedi 1 senedir.


  • hasmetizm 2046  (17.10.16 18:21:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.