[]

ofiste müzik

merhaba duyuru ahalisi,

ofiste dinlemelik müzik önerileriniz nelerdir? çok fazla duygu vermesin, türkçe olmasın, (sözsüz olabilir) ve fresh bir etkisi olsun :D

referans olması bakımından mesela çalışırken moby dinlemeye bayılırım. aynı şekilde air dinlemeye bayılırım, buna benzer önerileriniz nelerdir?

 
çok düz bir cevap veriyorum; youtube' da "office musix mix" diye yaziyorsun, arama ayarlarindan "playlist"i seciyorsun. istedigin muzik tarzina gore onlarca playlistten birine basliyorsun.


  • kratos  (17.10.16 14:01:18) 
malesef youtube'muz yok. sadece spotify takılabiliyoruz.


  • füt  (17.10.16 14:02:03) 
sözsüzlerden explosions in the sky, thycho, board of canada ve hammock ve moonlit sailor ofis için favorimdir.
sözlülerden massive attack olabilir, sakin bir şeyler istersen asgair, band of horses, olafur arnalds veya jonsi ve alex tercihim.
eğer sakin istemiyorsan en favorilerim röyksopp ve hercules and love affair.
dene hangisini seversen ondan devam edersin.
  • wendyangelamoiradarling  (17.10.16 14:05:49) 
  • kaset  (17.10.16 14:11:06) 
maalesef ofiste muzik olmamalı
eger dikkat gerektiren bir iş yapıyorsanız emin olun muziksiz daha iyi.
muziksiz yapamam derseniz tek kulaklıkla dinleyin gecin.
  • kingcyrax  (17.10.16 15:16:38) 
deep focus yaz spotify'a çıkan listelere bak.


  • anten  (17.10.16 15:36:28) 
www.youtube.com

yakın zamanda keşfettim, tavsiye ederim.
  • bir bucuk adana  (18.10.16 11:30:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.