[]

Ucak'ta Zippo Cakmak

Sevgili Kattegatlilar,

yurtdisindan Turkiye'ye gelirken zippo cakmak havaalani regulasyonu icabi sorun yaratir mi? Bildiginiz gibi ucak benzini benzeri bir yanici var icerisinde ve duydugum kadariyla problem oluyormus.

Avrupa'dan ulkemize giderken bunu tecrube eden oldu mu?

Saygilar,

 
tr de indikten sonra olmaz. uçağa pinerken proplem olabilir :)


  • illegalstar  (16.10.16 20:10:26) 
ben defalarca bindim uçağa iç hat, dış hat. sorun olmadı.


  • cekilmis gayfe  (16.10.16 20:17:04) 
@cekilmis gayfe : kontrolde anahtarlarla falan koyup oyle gectin yani? Bende bavul vs olmayacak o yuzden soruyorum.


  • Nocturne  (16.10.16 20:27:53) 
evet aynen uçağa binerken çıkarıp kutuya koydum. atina-roma da uçtum bu şekilde sorun olmadı.


  • cekilmis gayfe  (16.10.16 21:06:22) 
ben sadece almanya çıkışta bu sorunu yaşadım. bi yere yönlendirdiler orda içindeki pamuğu çıkarıp çakmağı verdiler.en fazla böyle bi sorun olur


  • xin zhao  (17.10.16 00:20:13) 
@xin zhao: E zaten o pamuk cakmagin herseyi degil mi? Bilmedigimden soruyorum.


  • Nocturne  (20.10.16 01:12:31) 
almanyadan gelırken zıppo cakmak alamıyoruz dıye ısrarla bize verin dediler (cok orjınal bırseydı adam begendı baktı her tarafına), cakmagın anısı olmasa salak gıbı verıyordum ucak kalkacak dıye. sonra baktılar kı vermemek ıcın dırenıyorum o zaman içindekiler at sıraya tekrar gır dedıler yıldırmak ıcın. yılmadım tekrar sıraya gırdım ıcındekı pamukları ıplıklerı cope atıp, aldılar bu sefer. bellı olmuyor yanı o sırada serefsızın bırı goz dıkerse sorun cıkarabılıyor.


  • hopp  (20.10.16 01:17:12 ~ 01:20:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.