[]

Evlilik güzel bir şey mi?

ya afedersiniz 30 yasıma geldim evlenemedim de, merak ediyorum, evlilikte iç geçirtecek - keşki evlenseymisim ya of dedirtecek- bir durum var mı?

yoksa overrated bir olay mı evlilik?

sex:m

 
sözlükte geçen başlığı vardı

(bkz: evlendikten sonra hayat var mı)
  • masa penisi  (16.10.16 19:28:00) 
evlilik iki senelk sözlesmeler halnde yapilirsa güzel. iki sene gecti, bir iki sene daha istiyor muyuz diye taraflar oturup karar verecek, olmazsa yola tek devam edilecek.

evlilik kötü degil, ne zaman biteceginin bilinmemesi kötü.
  • thewizardofearthsea  (16.10.16 19:34:01) 
Evlilik bir kap, içini neyle doldurursan onunla dolar. Önemli olan kafa dengi biriyle olmak yani.


  • yaren  (16.10.16 19:45:07) 
Kimle evli olduğuna göre değişir
Güzel de olabilir kötü de

  • basond  (16.10.16 20:01:22) 
yaren +1, "abi süresi belli değil yeaa" diyenler liseli mi yoksa evlendikten sonra mı kendilerini kaybediyorlar bilmiyorum ama evlilik kendi başına hiçbir anlam ifade etmiyor. sen ve eşin ne yaparsanız evlilik o olur. biriyle faciadır diğeriyle "iyi ki evlenmişim" dersin. ortaokullular bile şu "abi evlilik çok rererö yea" adamlarından daha olgundur. hayır evlilik kurumuna karşı olabilirsin onu anlarım, onun için makul ve mantıklı argümanın olur çünkü. bunlar tamamen saçmasapan, cool ve güya "özgür" görünmek için zırvalıyor. evlenince sığır gibi eve kapanıyorsan evlilik kurumunun suçu ne amk siz malsınız çift olarak.


  • der meister  (16.10.16 20:04:47) 
der meister +1


  • yuvarlanantencereninkapagi  (16.10.16 20:20:41) 
Evlenince degisenleri, evliliği reddetmeyi elit bulanları bir sığır olarak görüyorum. Sevgililikten tek farkı aynı evde yaşamak, masrafları bölüşmek lan (çocuk hariç).

Mal gibi davranirsan sikim gibi bir evlilik olur tabii.
  • piremses  (16.10.16 22:04:14) 
bundan daha önemli bir soru var bence. evlenecek insanı bulmak. onu bulduğunda zaten evlisin değilsin çok da önemli değil.


  • matrix  (16.10.16 22:17:23) 
Hizmet görecektin. Ve ayrıca gelirin de 2 katına çıkacaktı. Çok şey kaçırmışın.


  • mandalina kokusu  (17.10.16 00:11:14) 
bebek yapmak :( ama sevdiğin biriyle. bebeğin sana ve ona benzediğini görmek. mutluluk sebebi olabilir bunlar diye düşünüyorum.
ya da sevdiğin bir insanla dünyayı gezme fırsatın olması. tabi ki sevgililikte de olur ama evlenince daha tatlı olur gibi geliyor. neden bilmiyorum bende bunları çağrıştırıyor. hep paylaşım yani.

  • tiredpanda  (17.10.16 23:17:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.