[]

El üstünde oluşan kabarcıklar

Siğil gibi ama değil. Ellerini çok yıkayan bi insanım onla alakası olabilir mi? Korkmalı mıyım??



İğrençlik için özürdilerim ama durum bu. i.hizliresim.com

 
Egzama?


  • dissendium  (16.10.16 00:47:23) 
Egzama +1


  • curukturpkokusu  (16.10.16 01:42:12) 
iğrençlik değil.

bence egzamaya benzemiyor ama bir doktora gidin muhakkak.

geçmiş olsun.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (16.10.16 01:51:11) 
İğrençlik değil. Egzama değil. Siğil değil. Bu ben gibi, sonradan oluşabilen bir cilt durumu gibi duruyor. Bir hastalığa veya rahatsızlığa benzemiyor ama elbette doktor görmeli. Ama benim anladığım bu bir rahatsızlık veya hastalık değil.


  • yaren  (16.10.16 02:12:27) 
aynisi yazlari oluyor bazen bana,belki sicak veya gunes isigina fazla maruz kalmissinizdir.


  • eksimeksi  (16.10.16 02:28:43) 
lisede ben de çok yıkardım oradan biliyorum. büyük ihtimal çok yıkamaktan. kaliteli sıvı sabun kullanın. O köpüklü sabunlar avuç içimde bunu yapmıştı bende.

ayrıca elleri çok yıkamak depresyon belirtilerinden bir tanesidir demişti bize hocamız. dikkat ediniz.
  • westblack  (16.10.16 09:45:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.