[]

Atatürk Havalimanından Geceyarısından sonra şehre ulaşım

Merhaba,
Pazar akşamı 23.30da Atatürk'e iniyor uçağım. Bagaj olacak.
Toplu taşıma şansım var mı?
Anadolu yakasına gideceğim. Maltepeye aslında ama Kadıköye ulaşsam da yeterli.
Teşekkür ederim cevaplar için.

 
bagaj olmasa idi iner inmez tapagaz metroya yetişme şansınız vardı zira son sefer gece 12. diğer türlü aklıma gelen en pratik taksi ile yenibosna metrobüs durağına geçmeniz(3-4 km mesafede) oradan metrobüs ile kadıköy.


  • delineron  (15.10.16 21:23:43) 
metrobüs var kadıköye kadar ama taksi yapman lazım 10 tl tutar
havataş var
23:30 da inen uçaktan son metroya ulaşman zor olur.
  • basond  (15.10.16 21:29:02) 
metrobüs saat kaça kadar devam ediyor acaba?

havataş atatürkten nereye kadar gidiyor, bir de saatlerini de tam anlayamadım. internet sitelerine bakıyorum ama çok karmaşık. semtleri de bilmeyince...
taksidense havataş mı daha mantıklı olur?
  • neyleyim  (15.10.16 21:47:33) 
metrobüs 24 saat var. taksiyle en yakın metrobüs durağına git, ordan tin tin gidersin kadıköy'e. son durakta (söğütlüçeşme) inersin metrobüsten. boğa'ya çıkacaksan ya da hasanpaşa tarafına gideceksen sanırım yürüyebilirsin ama daha uzak kalıyorsa indiğin yerde taksiye binip gidebilirsin, toplamda 30-40 lira ya tutar ya tutmaz. metrobüs durağının çıkışında taksi oluyor zaten hep.


  • der meister  (15.10.16 21:52:20) 
Havataşla taksime oradan dolmuşla Kadıköy sonra Maltepe'ye minibüs yapabilirsin. Alternatif olarak taksi ile metrobüse ulaşıp metrobüsle Anadolu'ya geçersin. Metrobüs gece seyrektir ama 24 saat var.


  • nrmnm  (15.10.16 21:53:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.