[]

Yazılım bilen arayüz yapabilecek arkadaş arıyorum!!

arkadaşlar bir fan şirketinde çalışıyorum, fan seçim programı adı altında bir program yapmayı düşünüyorum. (şirketin uzun süre uğraştığı bir işti, dışarıdan ben yapacağım)

analitik denklemleri ben çıkaracağım ve fanların özellerini belirten bir havuz oluşturacağım. sonrasında talep edilen değerlere göre optimum değeri seçecek, buna müteakip performans eğrilerini ve grafiklerini gösterecek bir arayüz program yapmam gerekiyor.

tahminimce 6-8 aylık bir iş yazılım yapacak arkadaşın hafta sonları zaman ayırması yeterli olabilir.

işin getirisi program yazılım ile beraber anlaşılacak rakam ve + olarak her yıl yapılacak bakım ve geliştirme çalışması için belli bir ücret.

bu konu da ciddi çalışacak güvenilir bir yol arkadaşı arıyorum.
Birkaç görüştüğüm arkadaşım var ama evli hepsi hafta sonu zaman ayırma konusunda kararsızlar.

Sizce nereden bulabilirim?

 
ben burasda defalarca aradım, lafta biliyorlar ama gel parasını verelim, projeye yapılacak diyince, tek mesaj dahi alamıyorsun.

daha para konuşulmamış bu arada, adamla mesajlaşıyorsun, adam yok sonra cevap vermiyor. parasıyla iş yaptıracak adam yok resmen.
  • kurnaz  (15.10.16 20:21:20) 
Yazılım hangi dilde, platformda yazılacak?


  • creepy  (15.10.16 20:32:04) 
@creepy, onu yazılımı yapacak arkadaş bilir. ama pdf çıktı farklı dil seçeneği ve başka bir paket program içine gömülebilir olma özelliğine sahip olmalı.


  • karsinin aksisi  (15.10.16 20:35:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.