[]

Kombiye regülatör Tavsiyesi

soru bu.




 
uygun olanu tabii ki. markanın orijinali olursa güvenli olur. tabii ki kombi markasının ki.


  • illegalstar  (15.10.16 23:03:45) 
viessman kombi ama 600va lıkda var 1000va lkda hangisi uygunon nasıl bilirim


  • myopati multi minicore  (16.10.16 12:11:20) 
çok sık ve uzun elektrik kesintisi olmuyorsa Baysallar marka 500 VA Regülatör iş görür. karşılaştırma için

www.gittigidiyor.com

çok sık elektrik kesiliyor ve uzun süre gelmeme sorunu varsa 1000 va daha iyi gibi. ama aman aman bi kesinti yok diyorsan 500 - 600 yeter.

ha bu arada hem voltaj düzenleyici hem UPS olanları elektrik kesintilerinde 30- 40 dakika çalışmaya devam eder. ups sizler ise sadece regüle içindir.
  • illegalstar  (16.10.16 20:23:38) 
merterelektronik sitesinden bir adet kombi regülatörü almış bulunmaktayım.1000va’lık-garanticiyim biraz n’apim hehe.


  • sarisinolanzenci  (26.09.18 16:39:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.