[]

Laptop tavsiyesi

kardeşim bilgisayar mühendisliğinde okuyor. şu an kullandığı bilgisayar programları kaldırmıyormuş yeni bilgisayar istiyor.

ben konuya vakıf olmadığım için, bilgisayar mühendisi arkadaşlara sormak istiyorum ne ayarda bir bilgisayar alınmalı? önerilere açığım. bütçe max 3bin. ne kadar altında olursak o kadar iyi olur. ama dandik bir şey de almayalım.

bu arada kardeşim de bunu istediğini söylüyor: www.monsternotebook.com.tr

bu laptop nasıl fiyat/performans olarak?

teşekkürler şimdiden

 
oyun oynayacak mi o biraz onemli
hangi oyunu oynayacak
varolan bilgisayara ram ve ssd ekleyerek duzeltirebilir mi
  • kingcyrax  (15.10.16 13:10:43) 
fiyat olarak fazla ama oyun performansı iyi deniyor.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (15.10.16 13:27:13) 
Oyun oynamasını istemiyorum ben pek. Bilgisayar mühendisliğinde kullanılan programları kaldırsın yeter diye düşünüyorum.


  • yigitkaraca  (15.10.16 13:28:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.