[]

dumbell ve sehpa

merhaba duyuru sakinleri.
Evde sporuma devam edebilmek için ağırlık ayarlanabilir dumbell ve sehpa almak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz cep yakmayacak cinsten kullanışlı ürünler var mıdır?
şimdiden teşekkürler.


 
Ayarlanabilir dumbell fiyatları uçuk diye biliyorum bunun yerine üç çift dambılı çeşitli ağırlıklarla edinmek daha ucuza gelebilir. Ağırlık ve sehpa konusunda delta markasına göz atmanı tavsiye ederim, cep yakmaz ve uzun süre gider.
Not: döküm ağırlık al.

  • candanag  (14.10.16 22:58:30 ~ 23:01:28) 
www.hepsiburada.com

Bunu al.
Sonra www.hepsiburada.com

Bunu al 10 10 çalışırsın. Ağırlık hafif geldi mi 5 kglik plakalar var eklersin.

Sonra www.hepsiburada.com

Z bar. ya da bunun düzünü al. Bunlar evde 3 ay götürür seni. Ben 4 5 senedir bu işle uğraşırım salona gidemedigim gunlerde evden cikamazsam ya da vs. durumlarda evde idare eder beni tabi daha agir plakalar var. Sehpa ile de bir çok temel hareketi yapabilirsin alt göğüs ust göğüs, uzanarak karin, uzerinde one arm dumbbell row sirt vs. Fp olarak en iyisi bu yoldur.
  • karacigerim vur kadehlere  (14.10.16 23:08:11) 
Amelelik gibi gelebilir ama betondan halter döktüm ben, fi 300 koruge boruya.. Bi de hurdacıdan mil aldım. Geçirdim ortasına. 170 kg falan yaptı. Ayarlı, 5 kg aralıkla ağırlık ayarlanabiliyor. Birkaç boy girya falan da döktüm kalan betonla hatta. Pet şişeler ve 14lük demirlerle. Ortam uygunsa daha beleşi yok.


  • kargn  (14.10.16 23:27:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.