[]

Buluşma için yer önerisi (Taksim/Beşiktaş)

Birkaç gündür internetten konuştuğum biriyle yarın yüz yüze görüşeceğiz de Taksim veya Beşiktaş'ta birbirimizi duyabileceğimiz, fiyatları da kendisi de düzgün olan bir mekan önerir misiniz?




 
Ne yiyip ne içilecek?


  • klar  (14.10.16 17:46:10) 
Nasıl mekan, yemek, alkol?

Taksimi boşverin bence.
Beşiktaş Kafepi barbaros üzerinde(yer bulamayabilirsiniz, erken gitmek lazım)
Beşiktaş Kaset var, orası da hoş (Kaset bistro değil ama sadece Kaset).
Kilit bar da ilk açıldığında güzeldi artık kalabalık oluyor, Kafepiye yakın, geçerken bir bakarsınız olmadı.
  • peggy  (14.10.16 17:48:14) 
Öğleden sonra gideceğimiz için alkol veya yemek değil de çay/kahve tarzı olur herhalde.


  • chicha  (14.10.16 17:50:06) 
Ogleden sonra sutis kalabalik olmaz sanirim olsa da dip dibe koymuyorlar masalari, cay kahvesi de personeli de gayet iyidir.


  • klar  (14.10.16 17:56:42) 
tramvay kafe var istiklâl'in sonlarına doğru. bayılırım. ^^


  • avianthem  (15.10.16 02:48:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.