[]

Akıllı Bileklik Önerisi: Fitbit Flex vs Xiomi Miband 1S

Merhaba,

Kuvvetle muhtemel Dealextreme'den getirteceğim, ya da ikinci el alacağım. Öyle çok pahalı bir şey istemiyorum, hevesi çabuk kaçabilen biriyim çünkü, bütçe max 150 TL diye düşündüm.

Hangisini önerirsiniz başlıkta yazanlardan? Ya da bütçeni aşmayan şu marka/model var, daha iyi çünkü şöyle ekstra özelliği var dediğiniz bir şey var mı?

Teşekkürler.

 
fiyat performansı en yüksek miband 2-xiaomi. hem saat gibi ekranı var, hem kalp atışı ölçebiliyor.

sıfırı 30 dolar civarı zaten uygun yani.
  • kurnaz  (14.10.16 16:43:22) 
miband 1s var bende. kalp atisini olcuyor. adim sayiyor. uyku sureni, derin uyku sureni veriyor. sarji cok iyi, bir aydan fazla dayaniyor.

o ekranli olan miband 2 alsam daha iyimis. onda akilli alarm olayi var. uykunun uyanmaya en uygun aninda titresim verip seni uyandiriyor. ayfonlara kurulan sleep cycle programi gibi.

baktim baktim ama 1s'de yok o olay. normal alarm var. kurdugun saatte titresiyor.
  • jimicik  (14.10.16 16:52:40) 
Ben 10 gün önce Xiaomi MiBand 1S aldım. Günlük adım sayımını, uyku süresi ve nabız atışını ölçüyorum. Ayrıca iki günde bir tartılıp kilomu giriyorum uygulamasına. Sabahları kalkacağım saate alarm kuruyorum, titreyerek uyandırıyor, telefonun ziliyle uyanmaktan daha iyi bence. Telefon çaldığı veya mesaj geldiği zamanda titreyerek beni uyarıyor. Telefonu çoğunlukla çanta içinde taşıdığımdan sesini duymuyordum, iyi oldu bu.

MiBand 2 yerine 1S aldım, çünkü aynı zamanda klasik kadranlı saat kullanıyorum. Saatimi sevdiğimden MiBand 2 almadım. Sol kolunda saat, sağ kolumda MiBand 1S var, bileklik gibi duruyor, daha hoş oluyor bence.
  • neyehbe  (14.10.16 18:21:47) 
Look what I found on AliExpress
s.aliexpress.com

Herşeyi yapıyor. Apple watch aynısı. Bende var aşırı memnunum. Ama şarj bi hafta gitmez tabi.
  • iddaaci  (14.10.16 19:17:05) 
ya peki bunlar neden bu kadar ucuz:

urun.n11.com

şarjı daha az gidenini de 75 TL?
  • vejeteryanvampir  (14.10.16 19:30:44) 
@khiron, yok yani aynı fonksiyonlara sahip 400-500 TL civarında seyrenden cihazlara oranla çok ucuz demek istedim. aynı şeyleri yapmalarına rağmen neden bu kadar fark var? ölçümü falan mı düzgün yapamıyorlar acaba?


  • vejeteryanvampir  (17.10.16 10:21:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.