[]

Youtube hala para kazandırıyor mu?

Bir sürü saçma olayı geçtim. Salata man diye bir kanal var 36 milyon izlenmiş. Birincisi nasıl bu kadar cok izleniyor? İkincisi para kazaniyor mu?

Yoksa bunların hepsi bir rüya mı?


 
Tr: Düşündüğün kadar kazandırmaz, düzenli içerik üretimi ve yüksek izlenmeyle eh işte dedirtecek kadar belki kazanırsın. Türkiyede amaç sponsor kovalamak daha çok. para orada dönüyor.

Dünya: Evet iyi kazandırıyor. Düzenli içerik üretimi ve yüksek izlenmeyle gelecek parayla rahatlıkla geçinebilirsin.
  • sansli pipi  (14.10.16 15:25:54) 
Türkiye'de biraz da ergen içerikleri tutuyor. Kaliteli işlerin fazla tutunması olağan değil.


  • delineron  (14.10.16 15:28:04) 
Vlog yapanlar bayağı izleyici çekiyor. Motorcuların izleyici sayısı bayağı yüksek Türkiye ortalamasına göre. Ama yine de öyle ahım şahım bir şey dönmez.


  • arnold schwarzeneger  (14.10.16 15:30:27) 
deneyli kanallar var slime falan yapan tarzda ama deney dediğim çok takipçili oluyor onlar kazanıyordur istatistikleri gosteren bi site vardı hatta link bulursam editlerim


  • tiredpanda  (14.10.16 15:59:12) 
tr den cok ama cok az kazandiriyor, reklam veya sponsorluk lazim


  • kamyonsans  (14.10.16 16:01:35) 
Turkiye icin kesinlikle delineron +1. Hatta dunya geneli icin de oyle de Turkiye'de durum daha les. Dunya capindaki populer kanal sahipleri cok guzel para kazaniyor. Milyonlar soz konusu. Turkiye'dekilerin kazanci hakkinda bilgim yok.
En cok kazananlar daima oyun videosu hazirlayanlar. Komik icerik hazirlayanlar hemen arkasindan geliyor. Ogretici iceriklerle asla onlara yetisemezsiniz.

  • stavro  (14.10.16 16:06:23) 
hem de ne.


  • black mamba  (14.10.16 17:14:10) 
  • fikir iscisi65  (14.10.16 17:20:37) 
oyun videoları aklıma gelmedi ama evet en çok onlar kazanıyordur kesin ben oynamıyorum ama gamerlık çılgın bir şey


  • tiredpanda  (14.10.16 21:15:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.