[]

İngilizce ufak bir cümle, amazon iadesi

Merhaba,

Satın aldığım bir ürünün iadesi ile ilgili gelen mailde şöyle bir şey demişler de,

"Further, I'd love to arrange a return for your item right away, however, I'm unsure that whether you want us to create a return label for the item or arrange a collection for the item."

bu return label ne oluyor tam olarak? Kargoyu ödeyecekler bana stickerı mı gönderecekler kutuya yapıştırmak için? Ve collection seçeneği ne. Kısaca bu iki seçeneğin de ne olduğunu bilmiyorum ben. Bi el atsanız? :)

Teşekkürler

edit: bu arada farklı ülkeler

 
Return label, iade etiketi olabilir.


  • dissendium  (14.10.16 13:34:07 ~ 14:34:15) 
@dissendium
yo gayet öncesinde iade alacaklarından bahsetmiş. Yalnız bu "iade etiketi" denen şey nasıl çalışıyor onu bilmiyorum ben. Tahsilatı düzenlemekten kasıt ne ayrıca? iade edince parayı zaten verecekler e bu durumda 2 ayrı seçenek olmuyor ki?

  • senolll  (14.10.16 13:52:48) 
iade etiketi ücretsiz oluyor genelde. sen onun çıktısını alıp o şekilde kutuya yapıştırıyorsun.

edit: collection da ürünü senden teslim almaları demek. yani kargo gelip senden paketi teslim alıyor. ama her ülkede öyle destekleniyor mu bilemiyorum.
  • burya  (14.10.16 13:56:05 ~ 13:57:31) 
arrange a collection burada tahsilattan çok kargoyu alacak birini göndermek manasında kullanılmış gibi. konu hakkında aşırı bilgili değilim, benzer tecrübelerimden yola çıkarak fikir yürütüyorum. return label iade etiketi oluyor yanılmıyorsam, siz bu şekilde ürünü göndermek için para ödemek zorunda kalmıyorsunuz; ya da onlar size ürünü almak için birini gönderiyorlar. size sanırım bunu sormak istemişler.


  • evde liyakat kalmamis  (14.10.16 13:57:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.